Julija Timošenko za Times
0
"Ukrajini prijeti raspad"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@maahahaaha Hajde jarane postavi rampu kod Doboja ako imas ono u gacama? To bi ti bilo zadnje u zivotu.
raspasce se ko bosna
ha, ha, ovi ukrajinski katolici isti glupani ko ovi nasi tupavci, slovenci, hrvati, muslimani, siptari i makedonci, fol jarani sa silom 10 000 km daleko, a medjed im na vratima, pa i ne znaju sta im se sprema, a sprema im se propast, ole, ole stoko
O raspadu su već davno govorili Brzezinski i ostali krojači američke politike - pod NATO kišobran može samo katolički dio Ukrajine.
Pogledajte malo kartu Malarusija kad je ulazila u CCCP i kad je izlazila. Jeljcin dijelio i šakom i kapom.
vidim kako se dize istok zajedno sa rusijom hahaha
Ko sa đavolom tikve sadi... A gdje su sad tzv.zapadni prijatelji? Uzeli šta su mogli i nagulili, a sad se vi j... sa Rusima. Mogli bi i naši političari pročitati ovo kao obavezno!!!
N.a.p.u.s.i. se ti jedne lijepe komunisticke kurcine... ti si glup ko tocak, kakve veze komunisti danas imaju sa Rusijom Putina... glupsone. Gledaj kako ti propada tvoj Zapad, j.e.b.o. te on
STO STE TRAZILI,TO STE DOBILI !
Meni su puno slična prezimena Laktašenko i Timošenko,imaju li oni kakvih sličnosti.
evropa se pocela buditi u vezi rusizma, nadam se da pobiju sve ljubitelje komunizma i u bosni, pa onda i vehabije usput.
prvo mi u BiH pa se vi onda dogovarajte