Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi ukrajinskog naroda, vazda neke nevolje: Teror od strane sssr, onda cernobil eksplozija pa sad ovaj rat.
Od prvog, a ni od 20. primirja nema ništa. Svako ko je probo zna. Ali opet koriste isti scenario, lafo se dogovaraju, lafo se dogovore i nikom ništa. Budale se nadaju.
isto kao sto je blo kod nas
Rekoh ja, 'vako je Europa i sa Sarajevom (kao i ostala ratista u bivsoj Jugoslaviji) radila. Fol primirje, a sa Mrkovica gruhala li gruha. 'bem ti zapad. Hoce novu Srebrenicu da se dogodi ( sa bilo cije strane) pa onda "eh mogli smo zaustaviti da smo bili pametni, zao nam je bla bla".
Pustis ih da se dobro izubijaju a onda posaljes plave sljemove koji ce silovati sto je ostalo.
Da urade ono sto nisu u Bosni i Hrvatskoj. DA ZAUSTAVE RAT. Sjednu za sto i dogovore mir, al' ne Dejton. Mogu, nemojte reci da ne mogu, mogu, sve mogu. Al' Zapad gleda sebe i kako od sankcija Rusiji profitirati na razlici kurseva, nafti, izvozu oruzja....
Ovdje bez kandžije nema rješenja
Sukobi i dalje traju, i trajaće.
Nastanak novih republika na istoku Ukrajine težak je udarac za snage na zapadu Ukrajine.
A jbga, sto predadoste nuklearno oruzje koje ste imali. Sipak bi se Putin bahatio kad zna da i ocajnik ima cime udariti ;)