Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudska glupost nema kraja...cemu ubijanje??? sta sad vrijedi porodicama poginulih trenutno stanje???sad ce svima u zivotu biti lijepo i svima blagostanje
.....formirat će se pod drugim imenom i znakovljem...........svaka država mora imati policiju za "batinanje".......to je nenormalno normalno...............
podrska braci rusima na krimu
Berkut znači suri ili zlatni orao.
Separatističke tendencije u Sevastopolju i na Krimu svakako su visoke. Vlasti u gradu jučer su postavile pro-ruskog gradonačelnika, Alekseja Čalija, dok su tisuće ispred gradske vijećnice uzvikivali "Rusija, Rusija!" i "Ruski gradonačelnik za ruski grad". Glavni načelnik policije u Sevastopolju, Aleksandar Gončarev, rekao je kako će njegovi ljudi odbiti "kriminalne naredbe" iz Kijeva.
cak su razvili i rusku zastavu. separacije je neminovna.
pa sta ste vi mislili,da ce putin prepustiti vojne baze na krimu eu i amerikancima
Tako se stvaraju buduće zaštitarske agencije vladajuće oligarhije. Sve već viđeno.
Tako se lomi kičma mafiji državnoj. Prvo im uništiš policiju, a onda im jebeš majku. A dok se to ne desi, nema ništa od rušenja režima. Kad vlast izgubi policiju na svojoj strani, sve je gotovo. Vidjeli smo samo u zadnjih 20 dana n primjera o kakvim se ljudima u policiji radi.
Sve bi to bilo u redu, ali ovdje mi da je u pitanju operacija sjaši kurta da uzjaše murta. Sve je to licemjerno
Ako se ništa ne poduzme ništa se neće ni desiti. A ta priča "ne talasaj" nas je i dovela tu gdje jesmo. Ukrajna je ipak Ukrajna, a mi bi mogli mnogo bolje ili bar pokušat pa šta bude. A ovaj kukavičluk i sebičnost gdje samo svako sebe gleda je krajnje gadan. Haj sve, ali puna usta svima nacije, vjere i države, navijanja za reprezentaciju, napadanja onih koji ne navijaju ili navijaju protiv itd. Nismo mi za države, al smo nako pravo dobri za kolonije i protektorata. Ali ni to neće da nam daju nego nas mrcvare.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)