Ugovor vrijedan 100 miliona dolara
0
Ukrajina prodala 200 tenkova Etiopiji
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKVE KRŠEVE NJEMAČKI LEOPARD 2 JEDE ZA DORUČAK PRIMITIVNA I ZAOSTALA TEHNILOGIJA ALI DOBRA ZA AFRIKE.
Ovi tenkovi su jedino i sposobni za rat u Africi. Mislim, sovjetska je to mašina, debeo je oklop, ali u današnje vrijeme je beskoristan protiv taktičkog anti-tenkovskog oružja kakvo posjeduju NATO, Kina, Rusija i Iran... Jedino Etiopija i slične zemlje mogu imati koristi od ovog starog gvožđa...
Eh moj \"strava i uza...\" ti tenkovi su izgleda i namijenjeni za istrjebljenje i masovne grobnice onih koji samo traže hljeba i slobode govora ( kao u Siriji ).
nek im u kompletu posalju i 100 ukrajinskih prostitutki
Ukrspetsexport
Nema se za hljeba, al\' se tenkovi kupuju.... e moj svijete, gdje si dosh\'o...