Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi poceli ko Hamas I ISIS, bojim se dace se Rusima obiti o glavu, akd je kuku Rusima onda je duplo kuku nama Srbima.
A tvoji? Ovako su tvoji radili yebali ti oni staru
ma nisu to teroristi,to je FINA raja. Ali nema snimka,da to potvrdi. Dokaz da nisu samo muslimani ubojice....
isto ovako su ljudi nestajali po Banja Luci, Prijedoru, Sani, Kljucu, Foci, okupiranim djelovima Sarajeva, Bratuncu, Visegradu, Zvorniku, Brckom, Bosanskom Novom, etc A prije toga u dradovima Hrvatske pa i same Srbije i Crne Gore. Fasisti su opet pokazali da su i te kako zivi i prisutni.
Vazno da po Sarajevu, Mostaru, Krvavici nisu nestajali, kao i to da mudzahadini i ostali fanatici nisu prosipali creva Srbima sirom BiH... pravis se naivan kao Francuska sobarica a nisi nimalo...
Buxie MRS gdje su te masovne grobnice tih "hiljada" vlaha ? MRS U TRI PM LICEMJERU SMRDLJIVI
Ovi su pukli izgleda
Nisu nikad ni bili "u red"
Banda... Puna podrska Ukrajinskoj vojsci da dokrajci i sa ovog svijeta ukloni ovu bandu...
Slično su van Balkana komentarisali uz jutarnju kafu dok su JNA vojnici čistili Jugoslaviju od nesrpskog.
Sad ce opet neka izmisljena teorija koja ce zapravo objasniti da su ga ubili Ukrajinci, Amerikanci ili cak Litvanci kako bi divne ukrajinske Ruse ocrnili!
Pa pobijte ta ruska govna
Papak , pod jedan ne znaš engleski , pod dva si nepismeni idiot jer ne piše se zaboraviJo , nego zaboravio i ako si Bosanac onda se piše promijenili a ne promenili ... i odakle ti ideja da sam ja Bošnjak
Ma ti si jedan glupavi papak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)