Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda 365$ za 1.000m3... 385$ za 1.000m3 378$ za 1.000m3 ccc loše prepisujete
kako ga otplatise a nisu imali ni za pereca donedavno ... bolje bilo reci da su SAD i EU otplatili ukrajinski dug rusiji ...
ovako cemo i mi otplatiti dugove, pa unaprijed placati... fali nam jos zera...
Ja cuo jos 4,50KM
Sad ce Rusija da im uzima pare unaprijed po dogovorenoj cijeni, a oni mogu poslije da pojeftine i daju i dzaba ako hoce :)
...."ko bi gori sad je doli, ko bi doli sad je gori"....e moji rusi da ste pametni i dalje bi uzimali lovu neograničenu od europljana, ali halapljivost vas sjeba:)
...o čemu ti to boga ti??? moliće rusi ukraince a i ostale da im prodaju plin bud-zašto, samo to ti ne vidiš:)))ako budu ukrainci ginuli, ginuće još više rusi, pa nije ukraina čečenija budalentino:)))
...ok izvini na ono "budaletina", ali za šest mjeseci od rusije ostaje olupina, možda neka nova "oktobarska revolucija" se spremi do tad:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)