Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ukrajina mudro ne ulazi u Konflikt?Pa ne da kredibilitet ruskoj poluotorenoj agresiji.vvvrusija ce pod dugorocne sankcije i biti ekonomski srozana ,ukrajina ce dobiti pomoc ekonomsku i dugorocno i vojnu.zapad ce ponovo uzeti miljarde od rusa Koje su zaradili plinom i ostalim energentima zadnjih godinai to putem berzi i raznim sankcijama.rusija ce izgubiti ugled u svijetu i biti maximalno politickiizolovana.stoduze trajecitav cirkusrusija je gubitnik.abosna?bosna je pobjednik jer sada nece biti jakog ruskog uticaja u bosni.politiku ce krojiti Amerika i Europa,sto znaci bosansko proljece bi zaista moglopoceti!!
na Kosovu polju je Islamska vojska, skupljena pod bajrak Osmanskog carstva, izgubila boj od malobrojnijih Srba.Nakon što su dobili boj, Srbi su kao uljudan narod sultanu Bajazitu dali na upotrebu svoju princezu Oliveru te su mu predali sve svoje velikaše uključujući i cara Lazara da im Bajazit odrubi glave, kako bi prevladao tugu zbog izgubljenog boja.
deniel, yebali ti Lazar, Milica, Bajazit, Murat a posebno Olivera familiju idiotsku, kretenu dosadni. Hvala.
oliveru je guzio Bajazit. Ona mu je bila jedna od zena.
govorim ja od pocetka ovo zapad nam samo maze oci, dosta vise bratske krvi prolivene zbog zapadnih imperijalistickih motiva
jebi ga i devedesete je slobodan trebao razmišljati o tome
milosevic je samo piun isto kao tudjman i alija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je već gotova priča.