Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA LI STE ZNALI ? -Da Izraelski državljani koji nisu Jevreji, ne mogu kupovati ili iznajmljivati zemljište u Izraelu? -Da su sve palestinske propusnice u Izraelu obojene kako bi se razlikovali Jevreji od nejevreja. -Da je sve do 1988 god. Izraelskim poslodavcima bilo dozvoljeno da objavljuju oglase za posao sa naznakom \"samo Jevreji\". - Da je Izrael rasporedio 85% vodnih resursa za Jevreje, a ostalih 15 % svim Palestincima. Na primer, u Hebronu je 85 % vodenih izvorišta dato za 400 stanovnika Jevreja, dok je 15 % podijeljeno izmedu 120, 000 Palestinaca.- Da Izrael od Amerike dobija 4 -milijarde dolara pomoci svake godine. Ta godišnja pomoc , premašuje americka davanja citavoj Africi. -Da je Izrael jedina zemlja na Srednjem Istoku koja poseduje nuklearno oružje.- Da je Izrael jedina zemlja na Srednjem Istoku koja odbija da potpiše Ugovor o zabrani proliferacije nukleranog oružja i zabranjuje medunarodne inspekcije na svojoj teritoriji.
zamislite frku kada dodje vrijeme da se hapse oni koji rade protiv bih
Torture (batinanja) u Iranu - Batinasi i pendrekasi-http://www.youtube.com/watch?v=m1OMiSEWnx8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=3CYeZdvajAo&feature=related
NAJBOLJA ZEMLJA na svijetu naprijed iran.svaka im čast.i koliko god neko mislio da je ahmadinedžad tiranin to on nije čovjek neizmjerno voli svoju zemlju i on je jedan od rijetkih predsjednika zemalja koji su skužili kako djeluje manipulatorski sistem u svijetu i da je jedina moć vu jačini oružja a trenutno je iran po jačini vojske u samom vrhu . i ZATO TREBAMO PODRŽATI IRAN U BORBIPROTIV NACIONALISTIČKIH I KRAJNJE FAŠISTIČKIH ZEMALJA izraela iamerike
Free Palestine: Israeli Soldiers Shoot Palestinian Farmer –Slobodna Palestina-Izraelski vojnici pucaju u Palestinske farmere (nekoliko njih su usmrtili sto se vidi na snimcima) video-http://www.youtube.com/watch?v=9nkcYaqhpng&feature=related
Tears of Gaza-( Suze u Gazi )- Dokumentarni film jedne Amerikanke (krscanke) Citat \"Ja se još uvijek sramim da moja zemlja nije učinila ništa da se zaustavi Izraelska u. bijanja ljudi u Gazi, ništa da se zaustavi blokada, da je moj porezni novac ide za Izrael za u. bijanje Palestinaca i za kradu njihove zemlje\". link - http://www.youtube.com/watch?v=BQrDxpVOOsA&feature=player_embedded#! . .
Ma sprzite ih, zbog njih ce kada tada izbiti novi svjetski rat.
židovi su uvijek voljeli da zabadaju nos gdje mu nije mjesto
-Da je drugi najmocniji lobi u SAD, prema nedavnim istraživanjima medu vašingtonskim insajderima magazina \"Fortjun\", Americko- Izraelski Politicki Komitet (AIPAC). -Da izraelsko ministarstvo inostranih poslova placa cak tri americke agencije za formiranje javnog mnjenja kako bi se promovisao Izrael. -Da je odbrana Izraela zajamcena u 70 rezolucija Saveta bezbednosti U .N. -Da današnji Izrael pociva na mijestima gde je nestalo više od 400 palesetinskih sela i da su Izraelci preimenovali skoro sva mijesta u zemlji kako bi prekrili tragove palestinskih naseobina. - da je Šaronova koaliciona vlada ukljucuje i partiju \"Molodet\" koja zagovara protijerivanje Palestinaca sa okupirane teritorije.
Je li to pozdrav fireru.
- Da Izrael trenutno o. kupira teritoriju dvije suverene zemlje : Libana i Sirije.- Da Izrael decenijama šalje a. tentatore na teritorije drugih zemalja kako bi u. bijali njihove politicke protivnike. - Da je visoko rangirani vojni oficir izraelskih odbrambenih snaga javno priznao da je izvršio . egzekuciju nad nenaoružanim r. atnim z. atvorenikom. -Da je Izrael digao u vazduh jedan americki diplomatski objekat u Egiptu i napao americki brod u medunarodnim vodama, u. bivši pri tom 33 i r. anivši 177 americka mornara. -Da su cetiri premijera Izraela (Begin, Šaron, Rabin i Šamir) ucestvovali ili u . bambaškim napadima ili m. askarima civila ili u nasilnom istjerivanju civila iz njihovih sela. - Da je Izrael imao poštansku marku posvecenu coveku koji je izvršio napad na civilni autobus i u. bio nekoliko ljudi. -Da Izrael viješto konfiskuje (prisvaja) bankovne racune i poslove nejevreja i odbija da plati nadoknadu za one koji su time o. šteceni.
ŽIDOVI = STOKA
Metak u čelenku i adio mare
Objesiti g.o.v.n.a...i mirna Bosna
ma nije istina da su izraelski spijuni, vidite da nam je urednistvo stavilo apostrofe tj. da su to \"navodni spijuni\"!
...Odzvonilo im :/