Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe Izgleda da su Jevrejke nasle nesto u hadisima sto ih je prestrasilo. Hehe Zna se ko ce vezat konje za ta stabla maslina. Al\' dzaba kada nemozete izbjeci ono sto je predoredjeno da bude. Ovo je ociti dokaz za ljude koji vjeruju. Slavljen neka je All\'ah koji radi sto On hoce. Hehe Hapsi delikvente sta im smetaju \"obicna\" stabla maslina. :)
Kao sto rekoh to je ociti dokaz ljudima koji vjeruju. Zasto se kafiri osjecete prozvanim na ovim vjerskim temama ili kometarima??? Haman da je vrhunac vase nevjernicke hrabrosti reci \"vehabiji\" preko interneta da bog ne postoji???Hahah,ovo je vrhunac ljudske retardacije. Vjeruj u sta hoces pacove bas nas briga.Sta mislis da nama nesto inatis ako nevjerujes???Hahaha,rekoh ja vrhunac. Znaci i ti si od majmuna nastao?Pa primjeti se po crtama lica,hahahahaha.
Talib nisam tebi napisao prijašnji komentar već onom ko je tebi odgovorio, onom idiiotu što se potpisao sa @Talib. Kontaš :)
\"Ove djevojke su osumnjičene za učestvovanje ...\" Kakve bolan djevojke, to su zivotinje, to je zadojeno mrznjom da nista drugo osim mrznje ne vidi, i ne nazivajte te nemsni djevojkama, jer time vrjedjate stvarne djevojke.
@Tebi.Ja sam sasvim ubjedjen da All\'ah postoji. O cemu na vrijeme da razmislim? Optuzivan sam za svasta na ovom forumu ali prvi put da me neko optuzi za nevjerovanje?Heheh
@talib uvjerit ćeš se ti itekako da Bog postoji. Samo se bojim da će ti to biti bolno saznanje ako na vrijeme ne razmisliš
Ja bi ovoj sa slike pustio da me upuca ko zeca!
@ampak jest jest Izrael je okupator, sto znaci teroristi...kad tad morat ce da sele iz Palestine....
Zidovke su ba zakon, znam sta pricam !!!
Dokaz???? hahahahahahahahahahahahahahahahahaha Ja se popis\'o juce u solju. S obzirom da se wc solja ne spominje ni u kakvim hadisima to je ocigledan dokaz da bog ne postoji.
poje.bat ku.rve sve do jedne :)
Pobit ku.rve sve do jedne :))