Želio se osvetiti za karikature
0
Uhapšeni militant Al-Qaide planirao napad na SP-u
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Srbalji pravosramni smo bre poznati po dvema instrumentima fruli i guslama ,duvamo u frulu u svakom ratu koji zapocnemo a u miru izgubimo frulu i dadnu nam gusle instrument sa jednu zicu iz konjsku gu zicu. Spiridon Kacavenda 1348. U povelji kralju Bosne,Slavonije i cele planete kralju Srpku111.
De zagudi koju onim instrumentom bre nasim cuvenim sa jednu zicu sto raste iz konjsku gu zicu!
UHVATI SE TI MOJE FRULE,PA JOS SA NJOM KOLO VODIS,A VIDIM I FRULA TI SE DOPADA I MAJCI TVOJOJ SE DOPADALA ,POCETKOM \'90. ...OPA A TEK DA VIDIS KAKO GUSLAM,TAMBURU BI TI NAPUNIO KO MAJCI TI MATERICU
Mi smo bre pravosramni Srbi najstariji narod na svetu stariji smo i od planete zemlje i tek ce najnovija genetska istrazivanja utvrditi kuda smo se kretali i sa kim smo se ukrstavali i na kraju da konstantujem Srbi svuda i svagde. Vladika Spiridon Kacavenda 1563. u povelji kralju Bosne Srpku111.
Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.\" ...Spiridon\'... patriarh\' Sr\'bljem i Primoriju (Patrijarh Spiridon potvrđuje Lazarevu darovnicu manastru u Ždrelu, Peć, 1376-1389) ,..Stefan\' Tv\'rtko..kral\' Sr\'bljem i Bosne..(Kralj Tvrtko potvrđuje prijašnje povlastice Dubrovčanima, 1378) ...Despot\' Stefan\', gospodin\' vsem\' Sr\'bllem i Podunaviju (Darovnica despota Stefana Hilandaru 1405-1427) Spiridon je patrijarh srpski ostali su srpski vladari koji su takodje koristi rec Srbljem.
srbin nekog naziva krvolokom hahahahaha sto me nasmija !!! ako trazis krvoloka pogledaj u ogledalo....hvz
Oni uvek vrebaju iz prikrajka,ovamo pevaju sevdalinke i pozovu te na cevape a oci im bre svetle i samo cekaju pogodan trenutak .
Sada bre celi svet uvidja sto smo mi pravosramni Srbi znali i sa cime smo se borili 90-tih godina ,borili smo se sa jednom aveti koja je bila spremna na sve pa i na to da Srpsku nejac baca lavovima u kaveze.
Diskutant Adis Muric prijavljen je FBI zbog sirenja mrznje, netrpeljivosti, i pretnje protiv unutrasnje sigurnosti USA.
istinski uzivam citajuci komentare supljoglavih baaliya koji su uvijek dezurni advokati za islamski teeroorizam u svijetu. pa koji se k...c vi mjesate i sta se vas sve ovo tice, vi niste muslimani. zapravo jeste ali pod navodnicima i sa malim slovom \"m\" vas poturice vise preziru ti pravi muslimani nego krscane i budiste zajedno. mislite vi da oni ne znaju kakvi ste vi vjernici?
MA GDE CE MUSLIMAN NEGO DA UDARI IZ POTAJE,STARA GUJA,U NEDRIMA LEZI I DALJE U BOSNI ....SVI STE ISTI,KRVOLOK,IZDAJNIK, KORAK VAM SMRDI NECOVESTVOM I IZDAJOM
Ove gluposti ni dijete od 1 godine ne bi povjerovalo...hahaha,tip planiro nešto...smiješno do bola...nekad si opsovo prešjednika,i odbili bubrege...a ovo je preglupo...a još gluplji ovi koji prenose ovakve ,,vijest,,,pa to je ko Monty Payton...ili Boldrick iz Crne Guje...
ne bih se zacudio da se desi napad na svjetsko prvenstvo... napasti nesto sveto svim fudbalskim fanovima u svijetu je siguran nacin da amerika dobije podrsku... sad saberes 2 i 2... ne dirajte nam fudbal je.bo li vas otac americki, islamski, katolicki, pravoslavni, jevrejski, budisticki itd.
ne racumijem ove islamofasiste, ako ti se ne svidja karikatura nemoj je gledati i okreni glavu.
a mamicu mu islamisticku ...da vjera koja propagira mir xD.....