Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cia eto ko je poslo
Iza toga stoji Mosad i jaki zidovski lobi u Americi,taj paket je poslala zidovska tajna sluzba garant ,oni se inace godinama brinu za tu propagandu i napeto stanje u hriscanskom svijetu nebili stvorili mrznju prema muslimanima,i da se terorizam non stop muslimanima prepisuje.To je opet jedna dimna boba, da bi se opravdali svjetska ratista sirom svijeta gdje su i oni indirektni ucesnici i financijeri, u zadnje vrijeme jedna od patki koje su pustili u etere, Ajfelov toranj navodno hoce da ga dignu u zrak,pa uhapseni arapski radnici Londonske gradske cistoce koji su navodno planirali teroristicki napad na papu u Londonu,sve obicne budalastine nebili samo narod isprepadali. Ali u medzuvremenu i narodi doticni zemalja nevjeruju vise tim cionistickim jadnim podvalama, To je sve postalo tako prozirno kao bivsi jugoslovenski kurton. Samo cekam iduce godine kada papa dodze u Hrvatsku, sta li ce nam opet servirat, koga li ce onda uhapsit-zivi bili pa vidjeli
sve do jednom, sigurno ce znati svi oni koji su digli ruku na ISLAM........ samo strpljenja
tako i usa i evropa grijese na balkanu, oni rade isto ono sto su i srbi radili, odnosno srbi slusajuci titu. daj im sve, pa ce oni znati to da cijene. malo morgen, pokazalo se koliko ko sta cijeni. ovo je ziva i jedina istina. isto to su radili i srbi. daj autonomiju, evo, daj republiku, evo, daj odvajaj za nerazvijene, koji samo stancaju djecu i doseljavaju se iz albanije, primi, daj pasos, daj platu, daj odvoji lovu za njih, daj im izgradi, daj slobodu religije, daj im vise nego sebi, samo da se zlo ne ponavlja, da svima bude dobro, postavi ih u institucije, u parlamentarne klupe. ali avaj, nista to, dok se pruzila prilika, toliku poganstinu ispoljise, da to u najludjoj masti ne mozes zamisliti!!! u najludjoj masti i kosmarima od snova!!! to isto radi i usa i evropa, pruzaju prst, hoce cijelu ruku, i vise, i vise, i vise. nikad dosta.ne znaju oni, i ne znaju da ne znaju.
koji uzgred ni luk jeli, ni luk mirisali. iako im usa sve dade, naciju, drzavu, pare, a nema ih saka jada na balkanu, i jos otese drugima da njima daju, a oni opet vise vole brachu sa dalekih tudjih i stranih prostora koji im ne daju nista, osim finansiranja pokoje dzamije, cije pitanje finansiranja svakako treba postaviti na drzavnom nivou, ko finansira, zasto i kako, da se znade, al to je druga tema. i sad, koji je to fenomen u glavusi, to sami bog zna. fenomen s konja na magarca, eto to je. fenomen suplje glave. kao sto je suplja i nekima tamo kojima se zivot ne sastoji od pravih vrijednosti, i normi kako zivot treba posteno i casno da se prozivi, nego od neprekidnog i stalnog destruktivnog djelovanja, a sta rechi.
eto strasne posljedice tamo u tim vukohebinama ostavlja reputacija tehroriste, toliko da ne znaju kako ce medju svijet...nasikirali se pa kolektivno krenuli u protest protiv posasti. i onih koji to rade. mnogo bre sekirljiv neki narod. a sto vole ove drugeeee, brateeeee, mislim, ove malo drukcije, ma milina jedna, drze ih ko kap vode na dlanu, oni su zapravo htjeli poslati buket cvijeca obami, a ovaj drugi paket u drugom pravcu, al omaklo se. a aj znaj ko je ispod one mahrame, dal je doticna dama ili njena brkata mama, ili pak dugobradi dido...to stvarno ni sve policije svijeta ne mogu utvrditi, tako da ne stoji kritika o nesposobnosti policije. prije bi se reklo poste, odnosno, neces pogrijesiti koga god da uhapsis, u sustini. il su svi rodzaci il bracha, il u dogovoru, il se solidarisu. kad se solidarisu bracha sa dalekog balkana, bledoliki bre, sta rechi.
NISTA NOVO-NAVALI,UHAPSI BILOKOG (MUSLIMANA)DA SAKRIJES NESPOSOBNOST POLICIJE ITD. I ONDA PUSTI-A STA MISLITE KAKO JE TO ZA ZENU ,DA BUDE UHAPSENA I TRETIRANA KO DA JE TERORISTA?KOJE POSLIJEDICE TO OSTAVLJA? AL ETO NISTA NOVO...EBU HAMZA I OSTALA BRACA IDALJE NEVINI ZATVORENI ,MJESECIMA PA I GODINAMA!A RATNI ZLOCINCI IDALJE SE SETAJU SVIJETOM.KOJA NEPRAVDA!! AL I TO CE SE JEDNOG DANA ZAVRSITI INSAALLAH!!! SVIDJALO VAM SE IL NE; ISLAM CE POBIJEDITI!!
nevina je moja baba pokojna...bila 1930. godine po zvanicnom kalendaru. Mozda. A mozda i nije.
Subhanallah! Smutnja je velika, danas najvise nevini stradavaju.
kako neko moze slati posiljke na medjnarodnom nivou, a da ne pise posiljalac, o moj boze. sad se ne zna ni ko ni sta ni koga ni kako. svasta. kakve su to zemlje i ljudi, brateee...a sta hoce usa, njima je saudi arabija najveci rasadnik ovih radikalnih, a fol im najbolji prijatelji, prijatelji koji svaki dan rade iza ledja. jos malo su obami u corbu na trpezarijskom stolu usli. zato sto su dvolicni i licemjerni i pakuju u celofan, nema pakovanja, nazvati stvari njihovim pravim imenom pa kud puklo da puklo. ili tako, ili ode sve dodjavola. stvarno cijenim iskrenost kod pojedinih politicarima, al vecina su muljatori. ove njihove granice su suplje, i kao na balkanu, samo se sele, djah tamo, djah vamo, tako i ti muslimani tamo, ko zna dokle je posiljalac paketa stigao, do koje drzave takozvane...samo se sele i putuju...neki nemaju ni papira, nikad nigdje nisu ni registrovani, samo izrone...
ma jest ona, ona je digla i World trade center tornjeve u zrak, a samo je tako pustise.
to smo ucinili mi !!!