Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa uvijek je mur\'ja bila najveca mafia...
Kod nas bi ga ambasador Moon i njegov privatni majmoončić Valentin Inzko odmah turili u Vladu Federacije. Kakva razlika između napredne BiH i zaostale Francuske!
A kada će početi sa hapšenjima policajaca iz FBiH i RS-a KOJI SU SVI REDOM, OD ZADNJEPOZICIONIRANOG PA DO VISOKOPOZICIONIRANIH, UMIJEŠANI U ORGANIZOVANJE PROSTITUCIJE, KRAĐE AUTA, RASTURANJA DROGE, UKLANJANJA DOKAZA O POČINJENIM KRIVIČNIM DJELIMA I DR. RADNJI.
Ja gadne nacije sva sreća ima posijanih 10 miliona crnaca i Arapa po toj takozvanoj Vrancuskoj
Stari jarčevi !
Jeli ovog Jet Lee prebio? :)
Kada ce neko biti uhapsen zbog namjestene utakmice sa Fr????
Oj nase glupe bosnje i dalje ne vjeruju ni nakon 3 optuzbe. Pa koji vam je q,ur,ac. Jel vi to znate covjek, sjedili sa njim na kafi. Halo, 3 puta doveden pod sumnju. Ne mozes 3 puta biti osumnjicen a da nemas veze sa kriminalom. Da vi niste mozda naivni vjerni glasaci stranke SDA.
Mamu li ti visokopozicionirajucu.
Je li elitna prostitucija znači da su djevojke dobrovoljno radile to ili je u pitanju trgovina ljudima. Koliko znam na našim prostorima se prodaju studentice, ali i druge \'dame\' po svojoj vlastitoj volji :/ A ovome se nikad neće stati u kraj!
Jos jedna lazna optuzba sto se tice Straus-Kahna...jasno je da neko hoce njegovu politicku s.mrt.....
Zene niko nece da procesuira kao krivce, dokopale se bogatih musterija pa hoce da smisljaju sil.ovanja radi para, kao ova sto je izmislila sil.ovanje u usta. Mislim ono, ne mozes ga ujesti lil nesto, nego se moras pokoriti. Kurvinjska i cionisticka posla koja nam plasira sarajevo-x.
Znam ovog cojeka jer sam zivio u Francuskoj cojek je dusa od cojeka i kad smo ti trebali da bidnemo vraceni u bosnu on nam je dao neki stan da bidnemo u njemu dok dolam ne odemo.
Dodjite ako smijete ispitivati organizovanu prostotuciju koju sam poceo sa Carlom Bildtom ko prvim klijentom , nastavio sa Generalom MCEnzijem, a danas to nastavljam sa Lajcakom i uskoro Sorensenom. Cik dodjite.:)))
Šta kaže Vatikan na ove pomame prostitucije u visokorazvijenim zapadnim zemljama? A oni su zaokupljeni zataškavanjem pe.dofilije. Sačuvaj nas Bože ovakve razvijenosti...
dobro pa kad je Michel Plattini odgovarat.. izvrsio je masovno silovanje skoro 4 miliona Bosanaca .. sve nas je hebo u zdrav mozak
pa u federalnoj policiji ima velikih glava koje isto rade... znaju se imena ....ali oni su velike face i hapse male prestupnike i one koje neče da pod njihovu kontrolu