Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh..ovo mi je novi idol
Indijski Mengele...
Indija druga najmnogoljudnija zemlja na svijetu, ujedno i najnaseljenija.
U Indiji sa zenama postupaju gore vec kod nas sa psima :) Kad bi kod nas ovako sterizovali pse sigurno bi im se smanjio broj.
mi
Radio bez anestezije i samo Bog zna da li su mu igle i ostali instrumenti koje koristi bili sterilni. Doktori su u većini slučajeva neetični, najhumanija profesija je dotakla dno dna, najviše korupcije u zdravstvenom sektoru, kako kod nas tako i šire. Zlo mi je kad trebam po obični antibiotik u Dom zdravlja, više namrgođenih faca na jednom mjestu nigdje drugo se ne može vidjeti.
U današnje vrijeme, svako ko je kreditno sposoban je sretan. Kod doktora primjetim najviše bahatosti i egocentričnosti. Dosta ljudi bi za duplo manju platu sjedilo na istom mjestu i sigurno bi imali osmijeh od uha do uha :)
Sterilizovana - Nova serija na OBN
Pogan su vala i ovi indijci. Nikad mi se nisu sviđali..
Ne svidjaju mu se ni indijke..
mi*
opet inicijali, dokle više! ... :)
nazadna gamad eto sta su, nikada zenu nisu postovali