Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je velesila u odnosu na sve drzave sa islamskom vecinom. Mozda je Turska negdje u istom rangu. A arapske zemlje su dno dna. Niti ono nafte sto im je Bog dao ne znaju eksploatisati niti preraditi. Nista zivo ne znaju napraviti, cak niti obicne civare, za razliku od Irana koji pravi automobile, avione , ovladao je kompjuterskom tehnologijom i slicno. Zato je Iran predodredjen da uzme vodstvo u islamskom svijetu, sa cim se glupi Arapi kad tad moraju pomiriti, sto ce biti bolje i za njih i za cijeli islamski svijet. Nisam sijit, naprotiv sunit sam samo nastojim da posmatram stvari objektivno.
For violent clashes very center of the capital, Damascus, 6-2  http://www.youtube.com/watch?v=6BU7OGZewuQ
Kakvi bola suniti, to su stoka obična. Najbolji Suniti i Muslimani su ti ovde u Bosni vazda bili ponos cijelog Umeta. A ovaj izvozni proizvod što AlSaudistani šalje je obični šljam to im je sve što imaju osim nafte. Naftu prodaju a ove pagansuze šalju za džaba. Ali su provaljeni od svih.
Suniti, niko ne sme da vas bije osim Sije Rafidije!
oslobodite nesretne Sirijce, valjda ljudi imaju pravo da se bore protiv Siitskih genocidasa ! FREE SYRIA !