Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači počela je otvorena propaganda protiv Sudana. Uskoro možemo tamo očekivati i \'humanitarnu\' intervenciju.
jedan Kony je nama \"vijest\" a mi imamo boga pitaj koliko ovakvih Konja... al takav smo mi narod bolje tudje lose nego nase dobro... ili smo se navikli na ovu nasu nesrecu od svakodnevnice... pitam se LJUDI STA CE MO MI SA NASIM KON(j)YIMA???
propaganda, izmisli neprijatelja, napadni i osiguraj resurse...
NIGGERS SHIT MOTHERFUCKERS COCK SUCKING NIGGERS KILL THEM ALL....WHITE POWER,WHITE POWER FOREVER..................
znao sam da iznenadna frka koja se je stvorila oko famoznog konyja ima neku pozadinu...ovo dusebriznistvo,ljudska prava,demokracija i ostale ublehe kojima nam zamazuju oci su postale toliko providne da samo isprani mozgovi mogu i dalje nasjedati na to. ironija,cinizam,hipokrizija i na kraju tragikomedija su rijeci koje opisuju danasnje \"borce za demokraciju\".
Smece,, podrzava smece :(