Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako tužno
\"\"Me 23.04.2010. u 09:43 Pa ko joj je kriv kad je zavrsila \"koledz za film i medije\"\" Glupane glupi ako nisi znao danas najvise zaradjuju upravo ti koji su zavrsili medije, ko nam je kriv kad uopste nemamo takvog faksa a pogotovo medija u bih. Suti i poklopi se ako nisi upucen!!!
pa mogla se baviti prostitucijom,nije baš ružna bila.....
@mosnjo joj i ja bih pobratime - makar smo u necemu slicni
ja bi se ubio da moram raditi.
@čika Velja vi stari ste stari, ambiciozni i bolesni...ili bješe i bolesno ambiciozni? ko da ste tek počeli živit sve gazite pred sobom....stoko gladna samo nek vama ima
BUDALA! uzmes odradis dvoje, troje njih (NIJE SAPUN DA SE TROSI) i dobijes posao i tako svi budu srecni :-)...eh sto nisam zensko!
CRKO AKADEMIK, HE HE HE
ma zaboli me neka stvar sta je tamo neka je. britanka uradila sto ne moze da nadje posao.......ovi nasi novinari su fakat kreteni kad nas filuju ovakvim sranjima
E sada mozes kod Dodika dobiti posao, samo dok on utvrdi jesil stvarno mrtva i koliko si puta umrla i naravno dnk- a + interviju sa roditeljima jer ko ce njima verovati ... Sem naseg Dodija :))) R.I.P forget and skip !!!
kod nas se ubise pokusavajuci NENAC posao.
PO ovome bi smo trebali svi biti mrtvi ba!
loš prevod, \"uzela je smrtonosnu dozu tableta\" a ne droge ETO
Koliko mnogo retardiranih komentara u malo komentara.
uzas! tuzno je i frustrirajuce a to znaju svi koji su dobili otkaz/odbijenicu