Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta će biti kad Izrael ubije sve vođe Hamasa terorističke organizacije hoće li prestati rat u Gazi ? Izrael i da ubije sve članove Hamasa oni neće prestati da završe i ostvare svoj cilj a to je etničko čišćenje prostora Gaze od Muslimana. Poslije Hamasa će biti neka druga organizacija i boriće se Jevreji protiv njih. Isto proizvod od Jevreja Alkaida ubijen vođa Bin Laden pa poslije Isil, Idil itd. Žao mi je ljudi u Gazi i djece što su izgubi živote.
Eno ima video gdje čovjek govori da mu je najveća želja da umrea kao šehid..Bog mu je tu želju ispunio iako je u poznim godinama
Israel ubije čovjeka u tuđoj državi i sve legalno. Standar svijeta.
@jajnica98,Da i mene je to sve podsjetilo na Bosnu samo da ne pocnu i kod nas tako
jaKnica,sorry
Izrael gubi tlo pod nogama,gubi na frontu s Hamasom.Jefini izlaz je sukob s ostalim državama i uvlaćenje Irana i SAD. Nadam se da Hezbolah neće reagovati,što bi izraelu bio još veći problem,oni gube i sada postaje egzistencionalno pitanje izraelu.Postoji mogućnost da se raspedne u građanskom ratu. Žso mi građanina Fincija,ovo je udarac za njega
Jedan vodi operacije iz Bejruta, drugi iz Katara, a narod u Palestini strada. Zasto stati pred narod da ga zastitis kad se mozes skrivati iza njega.
'Jedan od vođa'. Začas će oni njegovo mjesto popuniti još sposobnijim i radikalnijim. Palestinaca ima preko 7 miliona samo na Bliskom Istoku.
Kad je Šejtanyahu na redu?
Kakve akcije na Zapadnoj obali?hamas je u gazi
Ovo je jako elegantno. Proglasis koga hoces za zlocinca, nista sud ovo ono, roknes i jos se ponosis time - kao, ti si zastitnik ljudskih prava. Pa cekaj, odakle nekome pravo da odluci ko je covjek a ko ne?
Šta ćeka Sherif Patkovich?pobiše braću a ovamo se slavi nova godina
Islamski dzihadisti dolaze da ratuju samo tamo gdje Amerikanci dozvole. To jest gdje postoji interes za radikalnim Islamom. A tamo gdje Američki saveznik ratuje protiv Muslimana e tamo nema Dzihad ratnika. Vrlo zanimljivo zapažanje, i naravno da nije slučajno.
Palestinski Šaja...
Jadni Liban sa svim tim budalama
Mala država na izuzetno važnoj Geografskoj tački koja je sastavljena od 3 različite nacije. Bosna=copy paste. U Libanu je haos još od kraja prvog svjetskog rata. I nema naznaka da ce ikad bit bolje. Nažalost
Kazu da ce odgovor hezbolaha i hamasa biti jeben
Niste klixe objavili da američki nosači aviona napuštaju mediteran. Dakle, smanjenje napetosti.
Šta je Alija imao ovih logističara trebala bi flota dronova da ih potamani ali znajući arape imaju oni zamjenu za lopova.