Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Rusa i laganja!! HA HA HA! :D Pa jel Rusi stvarno misle da neko vjeruje u ovakve glup0sti?? ;) fun fun fun! ;)
cirkus sa nasim baaliyama se i dalje nastavlja. kao i uvijek do sada tako i sada balliiya je stao uz brata baaliyu. jeste pogani majke vam ga nabijem smrdave izmetslamske. hvala bogu pa vam se blizi kraj u evropi i vasim preseeravanjima . jos malo pa cete vi biti ogradjeni na svojih 20% pa tamo alahvegberajte i tekbirajte do mile volje.
slažem se buraz. smiješno brate mili :) očekivao sam od rusa nešto originalnije, a ne priče za malu djecu.... ... davno je hitler zapalio raihstag pa optužio komuniste ;)
HA HA HA HA HA HA HA!!!! Jooooooooooj što LAAAAAAAAAAAAAAAŽUUUUUU, skoro ko četnici ;) :) Mora da su išli u školu laganja kod Dobrice Ćosića ;) :) Fora oni znaju ko je organizovo napade, a sama ruska vlada organizovala, pa fol porokala nekog, a sve po već predviđenom scenariju ;) :):))))) :) :D :D Najsmješnija GLUP0ST za danas- DEFINITIVNO!!! ;)
lazu! Dokov je ziv i zdrav.
Vlatko - usranko!
Pa jesi li ti ikako u školu iš\'o veseo bio? Pored Rusije majke su vas Turci skoro pet vekova mlavili. Ne gledaj u Rusiju, od nje koristi nemaš nikakve, sitnom narodu pripadaš da bi bio bitan Rusiji. Uostalom ta ista Rusija vas je \"odbranila\" i od savezničkog bombardovanja \'98 godine.
Napade je i izveo FSB, kao sto je u Americi one izvela CIA, kao sto je u Njemackoj izveo Gestapo tadasnji... istorija se ponavlja, a svaki put sve vise boli...
to bachuska, pobij baliiysku stoku smrdljivu loyaavu.
IDITE U VELIKU RUSIJU SMRDI DA ZAJEDNO SA RUJAMA ZASMRDITE FUJ STOKO ONA PRIMITIVNA PRAVOSLAVNA
HA HA HA PA SRBIJA NIKADA NECE BITI RUSIJA PUSITE GA SRBI , STA SE VISE FURATE DA VAS RUSI GOTIVE NAPROTIV UOPSTE IM NISTE INTERESANTNI
bravo braćo RUSI ŽIVELA RUSIJA I MAJKA SRBIJA ! ! !
O kojim ljudskim pravima i fazonima govoris? Mislis na Gvantanamo, tajne zatvore, mucenja, bombardovanja i te fazone?
aha, prica za malu djecu
pa ni rusi nisu toliko glupi da ih tek tako pobiju. prvo bi izvukli informacije i imena. bas si naivan.