Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe e ja dobre bande ... treba vishe ovakvih
cudi me kako nisam tamo rodjen,
Nije potrebno da se uvijek spominje Srebrenica i ostalo na svakoj temi nevezanoj za to! To da se trebaju stidit sto su srbi ne slazem se, svako ima svoje i drzim se onoga da nisu svi ljudi isti, jednostavno bi trebali prestati siriti tu mrznju! A sto se tice gore navedenog teksta ... svaki komentar je suvisan.
Ja ovdje ne vidim da je englez nasao ista nacionalisticko. Samo govori to sto je fakt. Mada se slazem da ovo nije pravo vrijeme.
@Englez O cemu ti Bogati??? Moraju pametnjakovici kao ti pronaci u svakoj temi nesto naciolalisticko... Samo mi nije jasno sta si ovde nasao :S
RECYCLE SR-BIN! Do it together!
nigdje veze srebrenica i srbija s ovim nemaju kako ste glupi u pm
ovako se treba organizovat, pa ove kabadahije po sarajevu, jednog po jednog, kad vec drzava nista nece da uradi.
Halo ba, vas cijela Evropa pljuje, niko vas ne mozes, pa jos sad kad Angelina snimi filim i pogleda ga cijeli svijet sta ste nam uradili, pa tek onda kako ce vas MRZITI... pa cete se stidi svog porijekla... MNOGO SE VESELIM
meni šega naziv bande, čuj: Los Rastrojos hehehehehe....
su za vas nabrojane...gospoda na kolena pred Srbe
srbe niko u okruzenju ne voli sa svima su zagovnjali,albancima,hrvatima,bosnjacima i svima drgima u bivsoj jugi su mnogo jada i minusa nanijeli.
\"U ovom području djeluje banda \"Los Rastrojos\" koja okrutno kažnjava rasturače droge, narkomane, prostitutke, osobe sa kriminalnim dosjeom.\" Cuj banda!Hahahahaha.Jadni narkomani,dileri,qurve,nisu vise \"slobodni\",pored ove \"okrutne bande\".Treba pozatvarat tu \"bandu\" koja kaznjava uzorne gradjane Kolumbije,ahahahaha.
To je nista, pogledaj ove nase cigane iz srbije kako prave grupe o Srebrenici i Kosovu. Oni vrijedjaju zrtve Evropi priznatog Genocida. Ja da sam Srbijanac, nikom nebi mogao priznati porijeklo. Hajte Srbijanci riiiiikkkkverc :D