Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto nisi isao u skolu SFRJ. Nije tema tvoje obrazovanje. zali boze dijete
Donekle se slaze stobom, u globalu. Ali kakve veze ima to sto si napisala sa ubistvom ovog djeteta ? Svi samo ponavljaju suplje mahalske fraze bez smisla. Cuj to je demokratija....nigdje veze..
Cinjenica da je dozvoljeno tenk posjedovat ? I da svi imaju oruzje u kucama
To je kad crnci pokusavaju zivjeti u civilizaciji... Zna se da Chicago i Detroit imaju 90% crnaca a kriminal gori od Mogadisua
@xy Mozda kad se odbije porez ostane 11k. :)
Ja mislim da je i ovo teroristicki napad, nema sta drugo biti.
Neka si ti SFRJ pametan. uđji na neke forume o nauci nemoj nas zamarati. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU. Zato SFRJ pedala sa KLIX-a
@SFRJ evo ti k.... pa se sa njim udaraj po usnicama BOSNA BOŠNJACIMA 14/88
SMRT SFRJ !!!! BUHAHAHAHA MAJKU LI VAM CRVENU UDBAŠKU, PLAČITE !!!
Mora da je to neki bjelac rasista koji zato sto ne moze u.biti Obamu, u.bija djevojku crnkinju, KKK-kukus klan. Zalosno
kako cudan izbor broja 11 hiljada? obicno je 10 ili 15?
jednom divlji zapad,zauvjek divlji zapad
Meni pošteni i dobri amerikanci nikako nisu jasni... zašto dopuštaju organiziranje tih bandi.... pohapsiti sve takve i u radne, da ne kazem konc logore da se malo skoncentrišu, pa koje uspiju resocijalizirati ok, a koje ne metak u potiljak i porodici smaknutog poslati račun za utrošak istog. Mirna Amerika.
nista posebno i nepoznato!NIGERI ko nigeri..poput genocidnih BalkanoTuraka srba:ubistva,pljacke,silovanja,droga,prostitucija...kriminalni gen,to je to!
Ma ja, nije bila u bandi, ali joj je sva raja u bandi. How yes no. Šta ako je uzorna učenica, sve ove koje imalo imaju izgled u debeloj Americi, pogotovo ako su crne, potrce da primaju od clanova bandi i slicnih bad boysa.
@RAFELO Stvarno si glup.
Naci ce se pocinitelj,ali to nece biti on...tako se to radi,kolateralna steta