Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ero@ a mi bumo svi hebali mater.......
@antivlax Sinak nisi u pravu... Svinje nemaju loj (UPO TI MOJ(... Svinje imaju salo, sto znaci da vlahe bumo zvali, recimo SALNJACI.. A ovce ilaju loj (UPO TI MOJ), sto znaci da vas balij**etine bumo zvali LOJAVCI..
phahahaha dobro si ..
lojavci su vlaxi. jedu loj od svinje oboljevaju od gripe.
hmm jos kad bi Al Qaida postojala.....;)
ko su ti \"lojavci\",da znam da li da odgovaram ?
Napisu \"vjerovatno\" .... i onda citav roman ,he he !
lojaavciiii jel vam ga zao hebo vam on familiju
Bogumi se ja ladno banjam u Virdziniji, da znate samo kako je ljepa ta americka zemlja. Fino gotiva, bazeni, rveku, ima se sta za nazitigu, cuva me snajka CIJA, ljepota, kapa lova od nafte u jerabiji. A vi se tamo glodjete je l mi caca terorist il nije. E svijete jeste glupi - al sa me briga meni je fino ;) pozdrav zohari
Ubili ste vi moj ku-rac goveda americka!
pa \'\'covjek\'\' je genijalac ! uspio je cak 40 i kusur komada topovskog mesa ispucat od k...a! bush nije htio ili nije mogao?
Ak kaida je jedna nebuloza,ovaj na slici jede i pije redovno s bushom,ovo su samo lazne informacije,ben laden je i dan danas u americi!
Iran i Al CIAda. Niđe veze. Jeli ovo VoA izvještava?
Covjek svog sina u rat uveo,dok je Bush svoju djecu drzao po strani a i on sam Svaka Cast Obama ima on jos 41 dijete ;)
Znaci i sin otego bradu ...