Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka mu se All.ah smiluje oprosti grijehe i uvede u džennetske vrtove i nagradi velikom nagradom na Ahiretu...nevjrenici mogu samo da od muke grizu svoje kandže.. Reci: \'Um.rite od muke!\' All.ahu su, zaista, dobro poznate misli svačije.\" (Ali\' Imran : 119
Samo opleti po ovim, djubrad.
pitam se kome bi ti nedostajao, bolesno...
\"Fazul Abdullah Mohammed imao je kod sebe lažni južnoafrički pasoš i druga dokumenta. Nakon detaljne istrage, potvrđeno je da se radi o njemu, poslije čega je sahranjen\", kazao je Aden. Nikakvo objasnjenje kako je umro. Vjerovatno se slucajno okliznuo na bananu i slomio vrat. Ionako nikome nece nedostajati osim nekoj skupini samoubica.
Kad je na redu BiH Al Kaida. Dodjite kod mene dacu vam sve adrese.
haha...cuj Al-Qaida....bajke za malu djecu
Dosta ba više o Al-Qaedi. To uopće ne postoji, samo služi kao izgovor Amerikancima za sve ratove...
evo i ovdje nek se zna da čumuram u kuci i nigdje ne hodam kako je ljeto stiglo !