Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko su teroristi a šta o su cionisti jer ubijaju,pale ,ruše,proteruju Palestince 75 godina. Imate mnogo dokumentaraca na ovu temu i videćete šta rade cionističke hijene.
Jos zbog jednog ubjenog Izraelca ubiju 10000 Palestinaca. Gori su i od nacista.
Fašisti- izraelci cine sve da prosire sukob
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
13,000 djece je ubijeno u Gazi za par mjeseci od strane zemljaka ovog tinejdžera
A što Useru nisi ovo komentarisao: 12 Apr 2024. Palestinac ubijen u napadu izraelskih doseljenika na Zapadnoj obali. Tamo nema Hamasa. Kako se to onda zove?
Jedan muškarac ubijen dok su ilegalni izraelski doseljenici divljali u gradu al-Mughayyiru na okupiranoj Zapadnoj obali, u jednom od gotovo 700 napada doseljenika od 7. oktobra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u 99% komentara se pravda ovo ubistvo, sumrak civilzacije ako je ijedno ubojstvo "opravdano" i zauzima se "pa sta onda" stav, kojim se u stvari porucuje - "i treba mu tako"... ljudi, prisaberite se isjetite se ne tako davno rata ovdje; jeste li zaista jos zeljni krvi
Treba brašna i konzervi uzet, toalet papir nam nece trebat.
Otimači zemlje , ubice od 1938 na dalje ( Irgun, Haganah.... Dir Jasin, Kfr Kasem, Sabra i Šatila, Gaza, sada Zapadna Obala, slijedi Istočni Jerusalem...Stoka teroristička!
Otimači zemlje , ubice od 1938 na dalje ( Irgun, Haganah.... Dir Jasin, Kfr Kasem, Sabra i Šatila, Gaza, sada Zapadna Obala, slijedi Istočni Jerusalem...Stoka teroristička!
Malo je jedan u pm!
Za svakog Izraelca streljaju 1000 palestinaca. Poznato ????. Isti kao.SS zlocinci 1942
Jos 2.5 miliona tinejdzera i to je to
sad ide standardno oplakivanje i osveta 100:1 na koga nas to podsjeca fora je sto danasnji nacisti nece reci kao nekadasnji da su nacisti kriju se iza demokratije prava na odbranu prava na teritoriju itd u sustini cisti nacizam
ajmo bracoooo
Vecih terorista na svijetu nema od izraelaca, majku vam poganu
najbolji izraelski tinejdzer je mrtav izraelski tinejdzer (pogotovo onaj koji želi da otme tuđe)
Evo sad novi izgovor da zauzmu cijelu Palestinu.Za jednog tinejdzera ce istjerati milion ljudi.
Ako je ovaj bublo na konju semit,onda smo mi crnci.
Ko da je iz Kladuse😅
Zidovi ubili svog zidova pa ce sad svaliti na Palestince,nije vas dzabe Hitler ubijao jer ste g...a,od 1947-1948 ubijate Palestince djubrad
Pa majku vam iebem cijelu vijest ste napisali o jednom posranom čifutu koji je "ubijen" , a svakodnevno Palestinska djeca ginu od Izraelskog bombardovanja i od snajperista...o tome ništa ne pišete niti njihova imena spominjete! Fujjjj
I ja gledam i ne vjerujem ! A mjesecima nista o 15 hiljada ubijene djece !