Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazovite me staromodnim... ali ja ako bih vidio tipa kako udara ženu ili kreteni neki udaraju jednog tipa... ja bih priskočio... bio bih čovjek, po cijenu posla...
sve su to pi.c.ke, mole se da ima vise ovakvih jadnika da bi oni imali dobre fotkke, isti jadovi kao i ovii sa portala
Shvatam da neko iz straha za vlastiti zivot nece pomoci drugome, ali da ima hrabrosti da se zadrzava na mjestu zlocina kako bi uslikao sliku(i na taj nacin se dovodi u isti rizik!), i nastaviti da se bavi fotografisanjem bez griznje savjesti, to mi nije jasno. Zar nije vaznije biti covjek, a ne profesionalac(nijemi posmatrac)?!
a sta bi rekao Luc Delahaye sto nije pomogao Biljani nego je ispucao tri filma. treba vremena ispucati i promijeniti tri filma. http://www.davidsemporium.co.uk/bosnia.html Cuo sam da ga je Biljana nasla u Holiday Innu i pitala kako je mogao da ne pomogne.
jedino se ne slazem sa naslovom, trebalo bi stajati fotoreporter, ovako se generalizuje pa ispade da su svi fotografi slicni, jedno je biti fotoreporter a drugo modni ili neki drugi fotograf
svi ste vi zlocni-ci gori od onih koji su to radili
Umro vehabija i otišao u pakao. Govori on bogu: \"Bože, zašto sam u džehennemu, klanj\'o sam, postio, vjerov\'o u tebe, pričo da izazivaš zemljotrese...\" Kaže njemu bog: \"Obrij se, UHLJUPE!\"
Gadan poso. Al mora i to neko radit i dobro je što ima iko da želi.
Poslije ce tnika,drugo mjesto svijetskog propaliteta zauzimaju novinari.Svim ovim novinarima,koji kroz ove kratke price zele da budu potapsani od strane publike,zelim da drze fotoaparat u ruci,dok im neko dovede u zivotnu opasnost naj milije ,) Zbog vase znatizelje i gladi tj izmisljenih prica u svijetu vlada sve veca m rznja,maj ku vam novinarsku !!!!!!
evo se javile sarajlije..hahahha, a kad zbodu u tramvaju, ili pucaju po carsiji, ili kradu tene po svrakinom niko prstom ne mrdne. volim heroje preko tastature
a da pomognes, nije ti palo na pamet
Novinari su najveci la.zovi.Oni su ti koji prave i donose ra.tove u zemlje.Evo sad cijeli svijet l.aze o tome sta se desava u Siriji,najvise aljazeera a zatim ostali kanali,koji sluze zapadu
Evo i malo fotografija iz Burme i nadam se da nećete zatvarati oči pred ovako teškim zločinima, ako ništa bar trebate biti upoznati sa situacijom a za medije nemam riječi em što se malo izvještava em što se negdje izvještava kako tamo traje običan sukob a ne genocid nad jednom manjinom http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/foto-reportaza-o-zlocinima-nad-rohingja-muslimanima-u-burmi.html I da vezano za ovu rečenicu \"Mislio sam da ću reagirati na drugačiji način reagovati.\" nemojte koristiti i bosanski i hrvatski zajedno odlučite se za jedan jezik jer ovo više nije žalosno nego iritantno.
ovliko pravopisnih gresaka nisam vidio u zivotu u jednom tekstu, cak ni u osnovnoj !!!
cuj fotografa ostavili djete otkinute ruke jer su mislili da je nesig ga povesti sa sobom.fakat sam cjenio fotografe...
Бити фоторепортер може свако, али бити човјек не.
G.o.v.n.o od novinara je isto kao i ovi nasilnici....gleda tudju muku....još da pripali cigaru dok ovoga likvidiraju ???Svet otišao u T.P.M.