Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bijelci roknu crnju onda je to rasizam. Kad crnje roknu bijelca onda je to ubistvo iz nehata
Oslobodite ove ubice da bi moggli knjigu napisat.
tog vehabiju iz Mostara su ubili muslimani,tek toliko da se zna
Nije to nista,u Mostaru ubise kamenjarske zvijeri muslimana pred dzamijom snimise kamerom i na kraju nema dokaza kazu? Sta ces,krscanska \"sloboda\" i pravda.
Mlade moramo upozoravati od stetnosti sajta SAX i posebno treba uciti mlade da na svakom koraku svakom SAX Uredniku j...u sve Najmilije i Mrtve i da ih dobro Izg-njece ako ih vide upravo radi dopustanja svakojakvih komentara na ovom ratn-ohuskackom sajtu..... SAX UREDNICIMA ZELIM SRECNU 2012 SA ZELJOM DA IM SE NAJ-E-BE-M SVEGA NAJMILIJEG OD NAJMANJEG DO NAJVECEG A POSEBNO ONE KOJI IM POCIVAJU U MIRU