Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napad na Ameriku 11.09.2001. je isceniran od strane Busha i Amerikanaca, to uopšte nije bio teroristički napad....Sve je to urađeno, da bi kao izgovor mogli napasti Irak i Afganistan-muslimane! Pogledajte seriju DOLASC-THE ARRIVALSI, pa ce vam stvari biti jasnije.
E nek si mu rek\'o
a zasto bi ti pomagali, kome ti pomazes? jel pomazes mozda one jadne ljude u sudanu? to politiku je slijedila bosnjacka vojska. kad na vojnom planu nista nije mogla napraviti onda se okrenula ratu protiv hrvata i klanju oko zasticene zone srebrenica kako bi isprovocirala srpsku reakciju i reakciju amerike.
Samo d.e.b.i.l. može vjerovati ovoj američkoj propagandi koja je toliko očigledna i JADNA da i malo dijete može shvatiti o čemu se ovdje radi... Ja mislim da Sarajevo-x treba izbjegavati objavljivanje ovakvih vijesti jer time samo podržavaju američku anti-islamsku propagandu. Najbolje je zadržati neutralnost po ovom pitanju i ne davati svakakve izjave. Ameri su uvijek bili podli i spremni da urade najgore stvari kako bi ostvarili svoje ciljeve... Sjetite se samo Vijetnama ili Koreje... sve će vam biti jasno. A oni koji tvrde da su danas amerikanci bolji nego što su nekad bili, samo neka se sjete Bosne i Hercegovine i one izjave Klintona kako su MOGLI pomoći ali NISU HTJELI ZBOG EVROPE... To je najjadniji izgovor za kojeg sam ja ikad čuo u historiji...