Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi budimo realni ovo je KATOLICKI TERORIZAM !
Upravo sad slusam na vijestima da oni jos razmatraju da li je ovo djelo teroristicki cin ili cin mrznje. Strasno je vidjeti licemjerstvo Amerike jer svi dobro znamo sta bi bilo da je ovo kojim slucajem ucinio neko ko je Musliman. Sram ih bilo, jos jednom pokazuju da terorizam identifikuju sa Islamom. A sto se ovog tice, ja ovo ne bih ubio nego zakljucao i bacio kljuc.
sreca pa nije musliman
I kad mi nasi levati kazu kako im je super u Atlanti. Ne hvala. Sve hick do hicka. Bijelo smece^2.
Sad sam zbunjen.. ako ovo nije terorista onda sta jeste... kako to nisu prije skontale ove sigurnosne agencije koje prate internet sadrzaj...
Rajo ba sa klixa ba Prodajem prasad.. (siroki brijeg): 0683749274 Ko mi se prvi javi dobit ce 30% popusta
Lik je lud ko struja :D
Kako se neko "nahrani" sa takvim pogledom na svijet, na zivot. Odakle mu takve rasisticke ideje, ta mrznja prema africkim amerikancima, a tako je mlad, stariji tinejdzer. ? Kakvo je imao djetinjstvo, ko su mu bili prijatelji ako ih je i imao. Kako se njegovi roditelji nose sa ovom tragedijom?? Uzas jedan, pobiti toliko neduznih osoba u ime mrznje. Uzas.
Ustaša 100%
Lik iz cazina Kmeeeeeeeee
Živjela Amerika, a budale će dolaziti i prolaziti.
Ovo je bas sizofrenija u razvoju....
Ti Ameri su fina nacija bas,hahahaa,bolesnici su to,parazitna nacija
zabrinut sam za ova dogadanja u americi
pa ovicese izmedu pobiti hahahaha
PA KAKO TO PA BOŠNJE PO ZAKONU BAKIRA NE MOGU UBITI NIKOGA, NI SRBINA NI HRVAT NI AUSTRIJANCA
mali je ćaknut vidi mu se na čehri