Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo je sve dodik kriv dooodik, vjerujte mi...
bolestan si@ yale@ ili kako se vec potpisujes sta napisa i sta potpisa pa osta ziv.ko ti ne zelis nikom zlo a onda odma poslije toga treba po tvom istrijebiti neke narode.necu spominjati srbe i jevreje iako je za mene covjek,covjek uzecu za primjer rome(koji izgleda za tebe nisu ljudi) slucajno imam za prijatelje nekoliko roma muslimanske vjeroispovjesti(nebi ih mjenjo za milion takvi ko sto si ti)i mogu ti reci da su prava raja i da bi mi krvi dali(a i ja njima)kad bi zatrebalo.zato neznam vise sta da ti kazem(i ostalima kojima je hitler idol)nego se fino ufatite za rucice i na kolektivnu seansu ispiranje mozga(ako ga imate)a sto se tice kucanja na vrata vjerujte da ceti(vam)neko brzo zakucati...........
SMRT NAJVECOJ FASISTICKOJ TVOREVINI!SMRT IZRAELU!
@mirza Ako vec ne kontas sta je @yale70 htio reci,onda ti je pametnije da cutis! Znas li ti da Hitler nikad ni jedne bogomolje,bilo dzmija,crkva,nije srusio? @yale70 Potpuno si upravu!Potpisujem svaku tvoju rijec! @Zivko Josilo Kako te nije sramota jadu jadni da usta otvoris,a ne kamo li da sta napises?
jah ja upravu je cija mozda ti neko zakuca na wrata sutra heh
puno gledas filmove ehheheheheheh
clk@ nemoj se iznenaditi ako ti neko sitra zakuca na vrata......
SMRT IZRAELU !!
ma smao dzihad treba da krene i to je to
ja govorim da pocnemo bojkotovati izraelske proizvode a niko da nam se prikljuci na www,bihnet.eu
yale@ ti napisa \"ko god rat zelio dabogda mu u kuci bio\",a citavo vrijeme pricas o HITLERU,bolesni majmune idi se pregledaj
ja mislim da je u toj cijeloj situaciji ovakva smrt najljepsa... a amerika i svijet nek se stide, jer ovako se unistavaju \"neprijateljska uporista\" i \"teroristi\".. i naravno arapi nek se stide, koji nedaleko od palestine grade otoke u obliku palmi itd.
Evo kako to amerikanci rade: :-) http://www.youtube.com/watch?v=J6RbnNZivqo
Pa normalno da će sravnit džamiju kad palestinci ispaljuju munare na Izrael! :))
ubise nam bracu cifuti...