Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja lijepe slike
A zipa na nebu chemtrailse... :D
Port o Prens. Veoma zanimljivo. Kako se nekome da pobrkati Princ i Prens sa obzirom da znate dovoljno engleskog za rad na racunaru.Svejedno, Citao sam da ovi mirovnjaci bas i nisu ostvarili neke znacajne napretke i da vecina ljudi spava pod rusevinama jer nemaju dovoljno satora. Jos kad orkani nalik Katrini zapusu nije nimalo vedro. Ove donacije su morale biti katastrofalno utrosene da ne bi mogli ni satore da nabave. Mislim da UN - ovci sa kolerom i svojom vise puta dokazanom prevelikom naklonoscu prema djeci koju lagano namame cokoladicama i nisu bas neka prevelika pomoc za pakao na zemlji zvan Haiti.
M.A.M.L.A.Z.I mogli ste napisati fino naslo : u zemljotresu koji je pogodio Haiti prosle godine broj zrtava premasio 300.000 grrrr :@
pa nisi nikad cuo za zombije sa haitija? :D
\'\'U zemljotresu poginulo više od 316.000 žrtava\'\' Kako ce žrtve poginuti, kad\' su vec mrtve?