Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo mudzahedine koji ce insalah doci do Bosne i Hercegovine, pa one koji se ne pokaju i ne vrate Allahu subhanehu we te’ala, čeka narančasti kombinezon kojih imamo na pretek za kjafire i murtede.
Koja je zverka taj Gulen, boktej eba
Biden ih druko
to u turskoj moderna inkvizicija
Bakir je gulenovac!
Hapsi teroriste.
Jel uhapsen Uçmar Uğuz ?
Nije uhapsen,Ucmar Uguz vodi NIP
Ljubiooo sam Azru bulu mladu, u Sjenici nasem rodnom graduuuu..
Ide bula u dimije čini mi se da su dvije 😂😂😂
Beogradski, kad krene rokanje, ako te uhvatimo u Bosni, jarane, bolje da nijednog Srbijanca ne uhvatimo u Bosni kad krene rokanje. Zivot ce ti se promijeniti za sva vremena. Srbijanci, kad krene rokanje u Bosni, budete li se namjerili da idete u Bosnu rusiti, ubijati, pljackati, silovati, odmah na granici se pozdravite sa svim udovima, culima i jezikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)