Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muxavi hahahaha 5 mil bosnjaka a hahahaha koliko i kurda jao jeste vi mujoti i hasoti stvarno ko ređeni za viceve stvarno ste gl.... A ako oces kurda ima samo u turskoj oko 15-19 mil a u okolini kos oko 15(Irak,Iran,Syria) a ocenjuje se da ih ima sve skupa oko 28-35 miliona! ISTO KAO BOSNJAKA JELI mujo il si haso?
kurda u turskoj ima koliko i bosnjaka oko 5 miliona,pa sta hoce .......ne dozvolite da vam prave nerede u zemlji....
erdogane brate pobi te teroriste, ako im se nesvidja turska nek idu iz nje. turci i kurdi uvijek bili zajedno i sad se treoristi prave hoce svoju drzavu koja nikad nije postojala
Imacete i vi vase kosovo i to mnogo gore gam.adi turska ... ko drugome jamu kopa sam u nju pada ...oduvek bilo i bice!!!
Svi koji su prešli na islam su obične kukavice,