Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro je pe*ercina.... Jevreji su se organizovali i umotavaju u crno arapski/islamski svijet. U filmovima ih predstavljaju kao zivotinje; bandu; teroriste... POJMA VI NEMATE! Arapi su narod kao i ostali; jedna majka u Iraku na primjer, postuje se vishe od 1000 majki u Evropi. Nemojte ljudi, nemojte... Predrasude i lazi ne trebaju da vam daju povod za pogresne zakljucke.
E pa fakat nidje veze, daleko od toga da ljudi nemaju pravo da protestuju ali ovo je previse, lik dobio izbore ogromnom razlikom i sad se porazeni buni. Kako je Bush Jr. dobio izbore?
Koliko ovih fasista ima medju ovim komentatorima.... ne mogu vjerovati da su nekima za sve krivi Jevreji... kriv si sam sebi...
dragi Administratori portala sarajevo-x, pa zar stvarno moramo citati ovakve komentare kao sto je ovaj koji poziva na \"smrt jevrejima\"?! molim vas da poradite na filtriranju komentara jer umalo ne povratih... hvala!
Sta ver is vote ? Pu mamicu vam stoko jedna glupava. Lafo se glasovi krali ccc GOVEDA JEDNA NEDZO JE DOBIO 26 MILIONA GLASOVA ! Toliko glasova se nemoze ukrasti ! Neradi se tu o nekom malom broju, covjek je duplo vise glasova osvojio. Smrt Jevrejima !