Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak: ama covjece opusti se vise, ima ljepsih stvari u zivotu...
na cemu si ti ? jel smrces ili se fiksas
doce vrijeme kad ce opet ovim prostorom vladati maticni narodi, a ne odredjeni ljudi koji nemaju veze sa ovim zemljama..mozda nekad opet budemo zivjeli u Jugoslaviji, pa se opet vrate lijepa vreman socijalizma i bratstva i jedinstva... volim sve narode bivse Jugoslavije i nadam se dacemo opet zajedno zivjeti... NO PASARAN!
EVROPA ĆE SE OPET KRVITI KAO U DOBRA STARA VREMENA.....
Smrt fašizmu sloboda narodu! NO PASARAN!
NO PASARAN!
zaboravili ste dodati su su islamisti usli redove tzv. ekstremne ljevice i da je ekstremna ljevica defacto proislamisticka !