Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicni prikriveni rat i isprobavanje Turske i Rusije, pukao Turcima ISIL, pa sad guraju Azerbejdzan u propast.
sve geopoliticar do geopoliticara. a dijete ubijeno.
Sada će Putko vidjet što znači konflikt sa Turskom. Zna Erdogan šta radi, tu su odmah na granicama islamske ruske pokrajine Dagestan, Čečenija, a Kaspijski bazen sa Turkmenskim stanovništvom je u blizini. Rusija će u bliskoj budućnosti postat bure baruta.
jesu tamo muslimani ? ako jesu jebemise nek se rokaju
@hemeroid Tvoj nick name govori o tebi vise nego sto ces ikad saznati.
@nadrealist moj je bar orginalan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Armenija se ko i Srbija oslanja samo na rusku pomoc, a za to vrijeme Azerbejdzan se samo bogati i naoruzava najmodernijim oruzjem kakvo Armenije ne moze kupiti, i ceka naravno pogodnu priliku za vracanje spornih teritorija
I na kosovu je 90% albanskog stanovnistva, ali to ne sprijecava srbiju da Kosovo smatra spornom teritoriju i sanja o ponovnom pripajanju.
@boshniak Na Kosovu je 97,5% albansko stanovnistvo.
Bravo Jermeni!!!Samo prskaj!
Ja koliko sam shvatio ovi od 94 na linijama.Cim su uspjesno zaustavili napade Azera.Ili ne kontam.