Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo nagadjati al nje nema vise.
droga
To to je taj 'bajni' zivot bogatstva i slave za kojim tolike mlade zene zude. Bolje da je kuruze kopala i kokosi hranila i djecu podizala. Ali, od vajkada Sotona obecava slavu i bogatstvo a donosi samo smrt i propast.
@Amna91; najcesce zele slavu, novac i moc u nadi da bi ovakve jadnice sebi privukli misleci da je u tome sva bit i sreca postojanja.
@Amna91; Samo postojanje je blagodat i blagostanje. Djeca i sveci to najbolje znaju. Miris trave, let ptice, cvijet kraj puta, dijete u igru zaneseno ... Covjeku tako malo treba, a covjek tako puno zeli...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Umrla je od sexa. Brazilcima je to zivotni pokretac kao nama sarma.
Steta za covjecanstvo bila je bas 👌
Neko joj stavio heroin u drogu.
ili drogu u heroin. *ebaji ga, dođe ti na isto.
@haubica :D :D :D Bas tako...
Jes onaj gore sebičan, sve lijepo pokupi...