Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se znalo, ha srbin- ha rus ista gamad ,za bolje i ne znaju.
Pa šta bi vi?Igrali se rata,a da profiteri ne zarade ništa.Ccc nema toga,i oni moraju koji miliončić obrnuti oko svojih ruku!!!
ma rat je vec odavno poceo...i ratne malverzacije.....jebi ga kad nisu nista od nas naucili !!!!
sad će naši šaneri na privremeni rad u ukrajinu :)
ovo je cisti dokaz da su slaveni odmah iza arapa najgora rasa na svijetu...toliko voli da ubija jedne druge da je to čudo jedno! a kroz historiju smo pokazali da su slaveni najvise pobili jedni drugih! nijedna druga rasa nacija to nije uradila...arapi su odmah iza!
ista gamad kao i smrdi sto znaci bice pljacke i silovanja :)
Što si "braća" rade....Da su svi braća ko Pravoslavci, svijet bi nesto odavno...Stvarno su Sloveni čudan i zaosto narod, a pogotovo Pravoslavci..
od cijih si kuca ti Muhibe??? NIJE BOLEST SVE STO BOLI!
heheh