Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno uredjena drzava. Hoces da se drogiras - nije problem. Izvoli, posjeduj par grama, upropasti sebe kao korisnika, ali...hoces da prodajes, direktno si odgovoran sto rusis porodice i hajmo lagano smrtna kazna pa dilaj iz tabuta
Jala i Buba bi brzo okoncali karijere
Kod njih nema sky aplikacije Nije potrebna svi ko bubice ima da živi od rada a ne droge
Samo vjesati.
bravo,ovako treba i kod nas
Jedini pravi zakon za svakog ko ima i gram.
zakon je jasan,jedini način da se zlu stane u kraj
Ovako i treba
Tako treba.
Ljudi pišu "pa da vidimo sljedećeg da nešto proba" ali u naslovu TREĆE vješanje u samo SEDAM DANA. Strogoća kazne nema efekta na to koliko mislite. U skandinavskim državama su kazne niže i za ubojstvo i dilanje i opet ima mnogo manje i ubojstva i dilanja. To je širi društveni problem koji se ne rješava tako jednostavno odsjecanjem ruku i vješanjem ko kakav barbarin.
@Suhret ne bih se slozio, bar ih je manje na ulicama :)
A da taj diler proda drogu tvom djetetu, kako bi onda razmišljao
Samo zatvor, najmanje 40 godina bez mogucnosti pomilovanja.
Ovi klauni o komentarima pozdravljaju ovo, dali bi drzavi moc da sprovodi ovakve kazne i to zbog nekog praha. Drzava ja ovcama postala novi bog nazalost
Neces zaradjivati na patnji i ovisnosti drugih djubre jedno, sve vas vako treba.
Pa vala zbog 50g da ga vjesaju, sta bi ovi nasi s punim gepekom... dozivotna kazna, al vjesanje je za silovanja, ubistva, pedofiliju, povratnike u teska kaznena djela.... ovo je s jedne strane dobro imati, posebno u drustvima.kao.sto.je nase gdje samo.strah moze da ima efekta, al generalno samo sprovodjenje ovog je morbidno i bolesno!
Kod nas bi kvartovi mahale bile pune obješenih dilera
Bravo!