Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americi ma nemoguće pa kod njih je demokratija
http://www.stop-avaz.com/
ha... naljutio se lik zbog kašnjenja pošiljke, u pošiljci se nalazila sličica "avdije vršajevića" koja mu je nedostajala da popuni album... :-)
Cudna mi cuda, pucnjava u Americi. To je kao da objave svaki put kad neko na Jamajci zapali dzoint. U Atlanti nisi naoruzan ako imas samo pistolj. Naoruzan si samo ako posjedujes rucne minobacace i protivavionski top.
Jel' zaista tako "veselo"?
Bio sam tamo u prolazu. Naoruzani su do zuba. Ne zaostaju ni za Teksasom. Uopste mi nije jasno sta je sa tim ljudima. Otkud tolika ljubav za naoruzanjem? Ni oni u Siriji nisu bolje naoruzani. Vjecito ih drze u nekom strahu. Od crnaca, Meksikanaca, Portorikanaca, pedofila, pljackasa, narkomana, beskucnika, prvih komsija, marsovaca....Najsigurnije se dobro naoruzati i pucati na sve sto se mice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Adio pameti...
Da vas upoznam, ovo je internacionalac, najveća danguba u Bosni i Hercegovini. Da njega nema, vi ne biste znali da Sunce izlazi na istoku, da jedan život imamo, da su saobraćajne nesreće u kojima neko pogine loša stvar i da dobri ljudi rade dobre stvari, a loši, loše. (A ako ćemo iskreno, internacionalac je teški psihički bolesnik, otvorite mu profil i biće vam jasno) Sad će on ispod napisati kako sam ljubazan i pristojan samo da dobije još koji lajk. On bi mamu odveo na strijeljanje za lajk.
S tobom se vise necu baviti, imaju institucije kojima je to u nadleznosti. :) Puno srece, nadam se da nisi izgubljen slucaj iako tako izgleda(s). ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uh ovi se upucali zbog paketica....