Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem pustanj brade, problem je sto ste vi obicna go.v,na koja ne postuju drugacije
Najveci broj pripadnika odreda El Mudzahid koji je kl.ao i ub.ijao po Bosni su bili iz Sirije ! Zelim im svako zlo i nesrecu !!
Pravi internet ratnik... Tvrdiš da je nokomponovani Islam došao odande gdje je i objavljen? Znači u Mekki gdje je objavljen Islam nije ispravan au Bosni u kojoj se nezna ko koa je ispravan buahahah...dalje,Poslanik s.a.v.s u kojeg svaki musliman mora vjerovat je imo bradu kao i svi njegovi ashabi...jesul i oni vehabije? U Kur anu piše ajet : puštajte brade a kratite brkove da bi se razlikovali od nevjernika...jel i to vehabijska knjiga? AHAHAHAHA ej moja neznalico zatucana...Nije Islam samo se zvat Ramiz,Uzeir itd...već i klanjat,slijedit Kur an i sunnet Poslanika s.a.v.s....
http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/132651-teroristi-uništavaju-naftna-postrojenja-i-javna-dobra-u-siriji
ne rise majketi. meni prilazes tu imenicu "moderni musliman". Bosna nikad nije poznavala bradonje sa istoka dok vi niste došli. Smatrate se pravim vjernicima, šta ti bolan znaš šta je vjera u Bosni? Upravo ste vi ti novokomponovani muslimani fanatizmom isprana mozga. ZAPAMTI! ovo je gradjanska drzava, 3 vjere od kad Bosna postoji i uvijek ce tako biti. Žene držite kao robove, da vama mudonjama služe, halo ba, BUDI MIRAN, ovdje ćete pokupit batina samo takvih pa se k.ur.c.i.te po avganistanu i tamo odakle ste došli.
Da to je obično odgovor kod vas "modernih muslimana"...što ne priznaš da nisi u pravu hajvanu?Eto donio si dokaz tu fetvu ja ti odmah dado dokaz da je lažna....i tebi je argument pusti bradu :D hahaha kako si jadan ...to je taj moderni bošnjački islam,koji ne podrazumjeva namaze,post ,sadaku,zekat itd....to je islam po imenu samo...
@@lol idi pusti bradu, skrati pantalone i marš gornja maoća...
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=50616 JEL NA OVU FETVU MISLIŠ,NA OVU LAŽNU KOJU JE OBJAVILA NEKA STRANICA A ČOVJEK NEGIRO DA JE IKAD OBJAVIO... jel na to misliš zatucani orangutane koji vjeruješ u svaki novinski natpis protiv muslimana?? Pogledaj malo predavanja od tog vjerskog vođe Muhamed al Arifi pa ćeš vidit o kakvoj je ljudini riječ....zlotvori jedni vjerujete u svaki natpis u novinama a ne vjeruješ u KUR AN ...
@sf nauči arapski pa posjeti par njihovih stranica, fetva jarane, nikakve novine i ameri
ahaaa, vjerujem...ameri vam tako rekli
ps. Izračunato je da svaki ratnik bude sa sirijkom par sati kako bi svi došli na red...
Saudijski vjerski vodja pozvao na masovno silovanje sirijki, To je kratkotrajno stupanje u brak radi seksualnog odnosa kako bi se ratnici koji odlaze na ratiste "olakšali". U fetvi glasi da će to sirijkama omogućiti ulazak u raj. Svaka sirijka starija od 14 godina smatra se "podobnom" mladom.
@ @komarac NE PROVALJUJ S..ti ćeš pričat o jednostranim medijima,a našo si kao dokaz američku stranicu za isprianje mozga.Ne znaš ni ko su vehabije vole jedan...upravu je čovjek,ovaj Al asad je najobičniji tiranin i zločinac. "djeca odsjecaju ljudima glave kolju itd" hahaha koji si ti hajvan,pa taj narod dole gine za slobodu mangupe jedan internetski,ti se našo pričat kako im djeca odsjecaju glave....otpadku jedan od vjere,vjerovatno u životu nemaš nijednog namaza a vodiš se kao musliman.
Sta ti znas balvane jedan,mediji samo serviraju i serviraju ovakve vijesti koje su ne provjerene i jednostrane. U redovima tih pobunjenika su sve same vehabije i ostali sljam koji kolje i odsjeca glave. Za vas koji ne vjerujete savjetujem da posjetite stranicu zvanu BESTGORE.COM imate tamo snimaka svega toga,cak i djeca odsjecaju glave ljudima,kolju,bodu nozem i kamenuju,sve su to snimke gdje ti nazovi ih "pobunjenici" pokazuju svoju humanost na dijelu najraznovrsnijim zlodjelima.
Valjda vam je jasno dosad ko je ovde zločinac....ovaj jadni narod što se bori protiv okorjelog ubice Al Assada nazvaju nekakvim "pobunjenicima".... to je isto da našu armiju,naše očeve,braću itd..koji su se borili za sarajevo,tuzlu,goražde itd. nazoveš pobunjenicima....Proklet bio Al Asade , najgoru patnju u džehenemu doživio...