Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo nek otpuste 500 viška uhljeba i poprave program pa onda vidjeti oko takse u suprotnom bolje da se ugasi,ovo sad je katastrofa
Na sudu se sudite sa Ftv i rtrs, za ne uplate po 25%, cekajte brate da sud presudi i namirite novce i na kraju, idite Smitu, sredice on to kao i ove dogovore u zadnji cas sto natjera krvatase oko izbornog.
Znate svi ko je "vlasnik" Ftv i rs a sdfa-a mafija i nije problem u lovi. Kadrovi sdfa mafije su na celu ftv vise od 10 godina pa gdje to ima osim u Srbiji A uhljebili su hiljade nepismenih i "novinara" ako ih uopste ima ili sebe tako nazivaju. Pregled poslovanja i izvjestaj o poslovanju javno iznijeti ili necemo mi placati to smece koje ionako malo ko gleda.
Kao medij jeste. Ali sa ovakvom programskom semom gdje je najvise programa iz srbije i hrvatske, a najmanje iz BiH, netreba da postoji. Nedopustivo je da novinari promoviraju Brenu, Severinu i ostale strane pjevace u udarnim terminima, da nam kojekakvi Dodikovi direktori koji nepostuju drzavu vode odjeljenja, da nismo u stanju praviti nas program, da nemamo ni ideja ni vizija
Vidi se bas posjecena rasprava sa 3 covjeka. Inace, preplaceni parlamentarci rade ovako, ne dolaze na sjednice, ne rade, ali uzimaju sve zamislive i nezamislive privilegije i prinadleznosti.
Sve poslati na biro, ne vise iz naseg dzepa.
Ne može biti nikakv prioritet ili posebnost za državu institucija u kojoj je opšti javašluk,lopovluk,nered I neodgovornost. Ako se može ova kuća urediti da posluje zdravo,treba je pomoći ako ne gasiti.
Ne može biti nikakv prioritet ili posebnost za državu institucija u kojoj je opšti javašluk,lopovluk,nered I neodgovornost. Ako se može ova kuća urediti da posluje zdravo,treba je pomoći ako ne gasiti.
Večeras očekujemo u FTV Dnevniku da podršku direktoru Šabiću daje i Specijalni odred vojske RS Bijeli Vukovi sa Pala svom dojučerašnjem saborcu u Ilijaškoj brigadi Mladićeve vojske.
Država postoji ako ima Javni RTV servis stabilan... RS i tenkista Šabić hoće da unište sivi dom.
A sto je od vaznosti za uhljebljavanje 850 radnika za sta bogati???
7 ipo ljudi doslo