Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blizu stotinu mladih Francuza sukobilo se s policijom tokom protekle noći, pucajući na policijske službenike, PALIVŠI automobile, prostorije dnevnog centra te medicinske škole u sjevernom gradu Amiens, izjavili su vladini zvaničnici, javlja Euronews. OVO se ne može reći. ili je PALEĆI ili je ZAPALIVŠI. toliko neznanje vlastitog jezika zaslužuje da se prostorije ovog portala zapale
Da ima neko da ih pogura, kao ovu bagru u Siriji, preuzeli bi Francusku.
STA RADE ZA RAMAZAN, MOZES MISLITI STA CE RADITI ZA BAJRAM I POSLE, BAGRA ISLAMO-FASISTICKA....A VI IZ OVOG klitorisa SE PRAVITE BLESAVI I KRIJETE DA SE RADI O ISLAMISTIMA..... SMRT RELIGIJAMA - SLOBOD COVJEKU !