Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velikodušno , od bivših colonizatara ;))
Hladno lik potvrđuje da se rat neće završiti u roku 5 godina, a uz to se diči kao da će primiti 2 miliona a ne 20 hiljada.
...poznato...englesko plemstvo voli malu djecu :))))
Pretrgo se. Njemacka primila 800 hiljada za 1 godinu, a ovaj 20 hiljada za 5 godina
To znaci da Velika Britanija planira da rat u Siriji traje jos najmanje pet godina. Nadam se da ce jednog dana cunami potopiti ostrvo Velika Britanija pa da ostatak svijeta prodise.
Iako ga često muče zombiji, ovaj put se slažem sa njim: https://www.youtube.com/watch?v=f9COUAhs8yg
Pretrgli se.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
za 5 godina ko živ ko mrtav
"u narednih pet godina" ... u prevodu, oni znaju da tamo u slijedećih pet godina mira nema ... interesantno
i nikako drugačije
Čak 20 000, i to u narednih 5 godina. Ma bravo za Britance, velikodušni kao uvijek.
Vidiš da je sve namješteno, samo budala ne vidi.
Dobar fol u narednih pet godina a dvadeset milja a ove godine milion kuca na vrata...
Treba nekom jebbbat mamu
Pretrgli se...
Jordan je primio 1.2 miliona, Libanon je primio 2 miliona, Turska je primila 2 miliona izbjeglica iz Sirije... a ko je kriv za te cifre? izmedju ostalog i VB...
svaka cast opalim elizabetu mrtvu