Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znas da hoce osjetiti...priej ce Pakistan zdrmati novi razorni zemljotres, nego sto ce UK i SAD osjetiti bilo sta slicno...ad vidimo gdje ono cesto udaraju zemljotresi - Iran, Turska, Pakistan, Afghanistan...hmmmm zidovi ili sta?
srbi smrde..
nisu zidovi krivi sto su muslimani niske intelegencije
Zidovi i njihovi imperijalisticki pomagaci i saveznici zadovoljni trljaju rukama...Postigli su po hiljaditi put ono sto su i htjeli. Bratoubilacki rat medju muslimanima se nastavlja. Price o Al-Qaida-i ce biti popularne dokle god to zidovima i njihovim pomagacima bude potrebno...Mozda jos 10 god, a mozda i narednih 500. Nadam se da ce i zidovi i svi njihovi pomagaci osjetiti patnju na ovom svijetu...jer ih to sigurno ceka na onom. Mislim da bi jedan cunami ua UK i USA bio dovoljan...a sto se tice Izraela, njima je sudbina svakako zapecacena. Samo je pitanje vremena. Sat otkucava....tik, tak, tik, tak....