Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta Markale, kakve to veze ima s ovim ? I šta su Markale vežane za kriminalni Zapad ?
Poginulo je njih 400 ali ne od Gadafija nego od projektila NATO-a. Sad gledamo uskoro reprizu Markale, sve po istom sistemu rade NATO zlikovci. NEDAJ MOMIRE NAFTU ZA DOLAR I UDRI BANDU RAZULARENU.
Vojne akcije Zapada imaju smisla. Sjetimo se samo kada je prije nekoliko godina u Kongu akcija Zapada sprječila milionske smrti i danas žive kao bogovi. Prisjetimo se i Čečenije u kojoj je zahvaljujući vojnoj akciji zapadnih zemalja od razaranja spašen glavni grad Grozni, a Čečeni pošteđeni katastrofe. U Obali Slonovače vojni udari Zapada pomogli su toj maloj zemlji da se riješi svog tiranina i krene putem blagostanja i prosperiteta. U Sudanu, Darfur bi postao pakao da nije bilo zapadnih vojnih snaga koje su se snažno oduprle diktatorskoj vojnoj mašini koja je htjela sravnjivati sela, osakaćivati djecu i zatirati sve što se miče. Danas su vojne akcije udruženih zemalja zapada bogomdane u odbrani slabih naroda, zajedničke vojne snage koje odlučno, nesebično i bez straha žrtvuju svoje živote za bolji život drugih. To je ono što se zove ljudskost. Poklonimo se tim herojima koji donose slobodu u mnoge zemlje, skinimo kapu njihovim vladama i kažimo im veliko hvala.
@ yale dok se ti nerviras ja ti zenu prcim
Tako ošli po hemiju u Irak i izići će kad iscrpe cijelu naftu. Muslimani ginu. Tako i u libiju da skinu komičnog Gadafija sve dok ne iscrpe svu naftu. A, ima li komičnijeg od Sarko.naklupici.zija ili Berlu.ludog.skonija. Nobelov mirotvorac mirno spava u bjeloj kući dok Libijci, naši muslimani ne spavaju....Aferim neljudima...
Sramite se Bosanci, vi ne mozete da izadjete na ulice da se izborite za svoja prava, protiv vlade, a Srbi mogu praviti prave proteste i za manje stvari, kao podrska onom idio.tu Gadafiju !!! A mi ne mozemo za ovaj veliki problem, sramite se. I da, protesti moraju biti nasilni jer mirnim se putem nista ne moze rjesiti, nazalost... BUDITE SE BOŠNJACI !!!!!! ŠALJITE DALJE, AKO STE ZA BORBU PROTIV VLASTI !!!!!
GADAFI, je.b.i im maj.ke
http://www.24sata.info/vijesti/svijet/58966-Libija-Gadafijeve-snage-oborile-francuski-avion-regionu-Tripolija.html
dado smrdo sta ti znas papak jedan,karam ti jelenu u dupe
Oboreni avion je pobunjenički, samo montaža da je napad Vlade da opravdaju napad. Baš kao i Markale, Vase Miskina, Račak...