Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas je sisoje,hocu reci; bas je bio sisoje,jedan manje tim bolje!!!!!!!!
SARAJEVO-X JE \"SLUCAJNO\" ZABORAVILO DA JE POSLEDNJA ELEKTRONSKA PRIJETNJA BILA DA JE OCA DANILA \"pozvao musliman koji je rekao da će ako još jednom kaže nešto o muslimanima biti u b i j e n. .\"i da je i prije dobijao prijetnje od i s l a m s k i h t e r o r i s t a OVU VIJEST SU PRENIJELI SVI SVJETSKI MEDIJI OSI \"DNEVNOG HAVAZA\" I sarajevo-x\"
@XP Ma bio sam u bolnici...ali nije mi se svidjelo pa sam napustio. Ovdje je puno bolje. Evo još čekam da mi @Pipo ostavi broj telefona pa da se nadjemo.
Nemoj se liječit\' preko leđa normalnih ljudi idi u bolnicu!!!
Nije srbin nego rus, ima ih 300 miliona, nadoknadiće oni taj gubitak.... RIP pokojniku.....
Ovako treba Usanovica!
@XP pa liječim se, upravo sada i ovdje @@Pipo ti bi se mene kao dokopao, i kao nesto meni radio??? Nije problem. Ostavi mi ovdje broj telefona pa cu te nazvati. Moze i mail BiH4EVER
Pipo liječi se!!!
tacno covjek ne bi znao sta bi sa tobom radio kada bi te se dokopao, bili te rokno ko zadnje smece da ne zagadjujes vise prostor, mozda te samo dobro nasamarao ili se pak samo smijao tvom ludilu. Neka ti dragi Allah oprosti sve tvoje budalastine
Hmm...Srbin manje BiH4EVER