Bh. dijaspora u Australiji
0
U Melbourneu obilježen 25. novembar
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA GLJIVU SPOMENEM! GLJIVA
@Bajac Mozes nam natrpati puna usta duhana.... i dobro povuc. Sad kome hos prvo dali Turcinu, Bosnjaku, Bosancu il Hercegovcu... ti odredi sam.
Vi postojite tek desetak godina.Juce ste bili Turci ,Srbi ,Hrvati,neopredjeljeni,muslimani,danas Bosnjaci,a sutra ko zna sto.Odredite se konacno ko ste sto ste pa da vidimo s kime imamo posla?!
eto mi 150, a vi tek tek 18. mada ne niti toliko, na pocetku vas je vise bilo jugoslovena i Muslimana nego bosnjaka. u ovom nazivu realno nekih 10tak godina.
Kome ti imas pravo da negiras ime BiH? Ti koji su vrsio pokolje i bombardovo gradove imas kao pravo na to ime. To sto Srbi i Hrvati radije idu u srbijanske i hrvatske udruge je njihov problem a ne Bosnjaka. I da nema ni jednog Srbina ili Hrvata u BiH , ovo je jos uvijek BiH. Vi niste fundamentalni , jer postojite tek nekih 150 godina u ovom obliku i nazivu.
Prvo,Australija od Bosne nije udaljena desetak,nego dvadesetak hiljada kilometara.Drugo,vaznije;dokle cete vi Bosnjaci-muslimani kod svoga naroda siriti iluziju o jedinstvenoj/unitarnoj/BiH? Kakvo je Vijece BiH organizacija Australije kada njega cine samo Bosnjaci-muslimani? Prodnije je da tu kvazi organizaciju nazovete VIJECE BOSNJAKA AUSTRALIJE,sto sto to fakticki i jeste.To vase lazno predstavljanje i pehlivanluk svijet sve vise prepoznaje. Pazite da vam se to ne \"obije o glavu\'.
Sve cestitke. By the way ,I dijaspora na tebe Nole ... I tebi cao i up\'o ti pravo.
poserem se na dijasporu.. ajd zdravo
Otkud je Melbourne u Australiji? To je genocidna AUSTRIJA. Živila naša napačena diasfora na genocidnom zapadu. BIH4EVER!
Svaka cast...Zivjela BIH...
vidi sto su se muslimanke razgolitile, sta ce ce.ric reci na ovo?
SVIM Bosanskohercegovackim gradjanima SRETAN praznik! ZA NASU JEDNU i JEDINU BOSNU I HERCEGOVINU!!! HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO BOSNO HERCEGOVINO! Jedna si JEDINA NASA DOMOVINA! BiH4EVE!