Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet bez dokumenata, a sa najnovijim iPhone? Nisu ovo nikakvi migranti nego infiltratori, koj ugrozavaju mir i bezbjednost. Opet bez zena i djece, vidim.
E samo ste nam jos vi falili
Šaljite ih u Rusiju
Putin najvece zlo danasnjice. Rusi su izazvali takodje izbjeglicki val iz Sirije kad su poceli avijacijom ravnat zemlju. Sad novi val opet zbog njegovog napada. Ali za sve to se krivi zapad, ruska propaganda je cudo.
Ako se ne dao Bog opet kod nas zarati, na čiju li će ovi stranu?
Poceli su ponovo valjda ovaj rat jenjava.
Pa neka ce vala. Kad zemlje EU i dan danas crpe bogatstva i bogate se nad svojim bivsim kolonijama neka dolaze i ti jadni stavnovnici na njihovu grbacu. Ovo je jedino posteno.
Samo nam još vi falite. Daj, nek ih isprati neki nosač aviona nazad u Gvineju Bisao.
Opa eto krajisnjika novih hahwhhahahahw
Fali nam svakako ranika dajte ih vamo
Kalergi plan, uništenje bijele rase!!! https://t.me/pravonaslobodu/32613
Jedzudzi i Medzudzi 😱