Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jsei retardiran j**o te k***c mahnti
tako treba uraditi i u Bosni ko u Sudanu.. hriscanski dio izdvojiti od muslimanskog i svi ce biti sretni dvojeka vjekova .. jednog dana ce se to desiti i svi cemo igrati i pjevati od srece i msulimani i hrioscani, jer nigdje ne mogu zajedno da zive oni
u Darfuru je sukob izmedu arapskih doseljenika i crnackih starosjedioca, a i jedna i druga skupina je islamske vjere. podrucje je bogato naftom, sto je i uzrok tih nereda. U Sudanu krscanio zive uglavnom na jugu zemlje, a slijedece 2011. ce biti raspisn referndum o mogucem izdvajanju juga (krscanskog) dijela od zajednicke drzave. I mslimanski sjever i krsanski jug su se obavezali medunarodnim ugovorima da ce potivati rezultate tog referenduma. Darfur je dio koji ce i dalje ostati pod muslimamskom vlascu iz Khartouma.
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC, MOJ MALISHA, POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN. NAVIKAO JE DA GA NAMIRIM U OVO DOBA A JA NEMAM SNAGE, PADAM OD UMORA, POVRACAM PO OVOJ SMRDLJIVOJ BUHARI GDJE ZIVIM KAO STOKA. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDINO STO U ZIVOTU IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU NI IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM..PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
Nije bitno ni ko su ni sta su, ljudi su. Ne treba dopustiti da se u Darfuru desi sto u Srebrenici. Svi smo mi robovi boziji.
Ovo su Srbi koji su primili Islam ali otisli na krivi put majmune genocidaski.Imas kakav Smrdski portal.Razguli.
Jesul i hovo nasi?.... mislim, jesul muslimani? Slatki i simpaticni insani vidi se odma.