Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Freedom freedom of Ali in Saudi Arabia http://www.youtube.com/user/AdenNews2011#p/u Militias in favor of http://www.youtube.com/watch?v=QrobLBtrxLE Ibb governorate celebrations for the departure of the rebels http://www.youtube.com/user/ainnews1#p/u/0/GoaeRf-rtEg The transfer of the Yemeni president to Saudi Arabia for treatment 5-5-2011 ‬ http://www.youtube.com/user/yemen1962#p/u Taiz- 4.06.http://www.youtube.com/watch?v=GeWI4ZkjvOQ Taiz-http://www.youtube.com/watch?v=B-kYI8NC01o&feature=related Indiscriminate artillery shelling in Taiz, June 5 http://www.youtube.com/watch?v=-VrocMu9CVQ
Bitno je da se Amerikanci i Britanci brinu o situaciji u Jemenu. Sad će tek naye8at kad dobiju demokratiju po židovskim aršinima.
Napokon se naša brača oslobađaju ljutih vođa koji prodaju svoje države