Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnici, samo da znate, Bošnjaci su daleko od onog stanja iz 90-ih, elhamdulillah, to je najvažnije, a Bgm i ovaj vanjski faktor nije zanemarljiv, Turci su otvoreno uz Bošnjake i sve one koji žele jedinstvenu BiH. Znam da ništa ne smijete pokušati, džaba vam jalovi referendumi, i lajete sve više jer znate da ste svakim danom sve u slabijoj poziciji! Bosna i Hercegovina će ako Bog da opstati zajedno sa svim narodima koji joj žele dobro!!!
Toliko su daleko da imaju cak i drugo ime, hahahahahahaha
@patos Ti si dokaz da smo daleko jači nego što smo bili, to tvoje lajanje sve pokazuje, bolje da šutiš..
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
sad ce da krene pljuvacina...
Traži blagoslov za ovo: http://www.bh-info.com/2016/08/22/izetbegovic-rjesenje-za-bih-su-tri-entiteta-i-dva-distrikta/ Pa vi kasnije kmečite da su krivi vlasi i škutori.
i onanisanje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OOOOOO budala , smo pričaju on ratu . Da li ste vi još u 1992 godini? Ovdje sve vodi riječ o poboljšanju odnosa u robnim razmjenam i trgovini , da nemamo Turske i Rusije bili bi u KURCU najviše njima izvozimo a majka EU smatra da su nam proizvodi nekvalitetni a oni nama prodaju zamrzuto meso koje je 50 godina bilo u ledu kao zdravo? WTF Dr s
Da li su razgovarali o 50% nezaposlenih ? O nerentabilnosti? O prevelikoj administraciji? O javnim preduzećima koja sišu sa budžeta? O ne postojanju kulture, slobode medija,. ..?
Vidi ih ljubi ih majka hahaha. Ovu sliku cu da uramim.
Ocekujem pomoc Turske u naoruzavanju Bosnjaka,Sto prije ako vec nije kasno
Eeee moj Erdogane, da mi samo imamo lidera poput tebe pa da digne ovo sve iz pepela i napravi neku ponosnu drzavu. Dzaba se ti nadas da ce ti Bakir biti neki pametni strateski prijatelj kada je on malouman za politiku i lik apsolutno nista nije ucinio za svoj narod. Da mu nije Rahmetli Alija otac, on nebi ni za portira bio. Nad Bosnjacima je sad ekonomski genocid zbog njegove politike, nema potrebe cuvati BiH od Cetnika i Ustasa kada te tvoj ubija ekonomskim krizama. Odose svi iz BiH.
i prije Erdogana diktatora, kriminalca, islamiste je Turska bila jaka...samo da znas
Bila jaka sto se tice vojske, a ekonomija im bila toliko losa da su dobili naziv "bolestni covjek Evrope"... samo da znas.
sta kaze brat hoce li povecati investicije malo
Vrijeme če najbolje pokazati svrhu i snagu ovog sastanka dvojice naših vođa i lidera. Bojim se da osim slikanja i svog glamura, te ahbabskog druženja drugog značaja tu i nema, jer Dodik i RS idu u svom pravcu, Bošnjaci uspavani minder politikom velikog Sarajeva sa ličnim kartama čuvaju imetak u RS, dok Čame od Srebrenice zove tetrijeba u pomoć da zakaže nešto za što nema ni onu stvar, a ni realno ikakav plan, osim šuplje, a valja mu i sa funkcije ići, pa moljaka Vučića da mu pruži šansu ostanka
Kako bi bilo dobro da zauvijek ostanu iza tih vrata.
Iza zatvorenih vrata Kupala se moja Fata Ni krpice na njoj nema Gola golcata
Uputili pozov Duduku:hajde na kahvu sad ce Turska:))))
sitni smo mi bakire da bi ikog otvoreno podrzavali
vjerovatno da se dobro isplacu jedan drugom. mi imamo samo turke koji ne pomazu nista a ni sami ne znaju trenutno gdje im je guzica a gdje glava.kao da evropa nije cula i vidjela otvorenu bakirovu bratsku ljubav prema na zapadu omrazenom erdoganu.
Vjerovatno trazi veci broj provjereih terorista, za to sto nema s kim da veze zastavu. Turci nisu dobro dosli u Evropu, kako ce pomoci.
Gledaj Erdogana...voli se slikat! Ni na jednoj slici nisam vidjela ni truna smjeska.... uvjek mrtvi pogled.
i bakir uvijek ima zvjerski pogled
Mislim da mu je Erdogan rekao sa je Seka zmaj, i da je on kao sultan mora imati.